Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

STPS:lle arvokas vierastasapeli

15.07.201718:25
  • STPS - LJK 1.7.2017 Kyrönniemen kenttä

    STPS ylsi tasapeliin Kouvolassa. Kuva kotiottelusta STPS—Lappee 1.7. Kuva: Tuija Pauhu

Kouvolalaisen Peltirummun neljän ottelun voittoputki Kaakon Kolmosessa katkesi, kun STPS haki tasapelipisteen sarjakolmoselta Lehtomäen tekonurmella tuloksella 1—1 (0—0).
STPS joutui lähtemään otteluun lievästi sanottuna kapealla kokoonpanolla. Poissaoloja oli paljon, ja avauskokoonpanollisen lisäksi savonlinnalaiset saivat reissuun vain yhden vaihtopelaajan.
— Lähtökohdat huomioiden onnistuimme todella hyvin. Pystyimme pelaamaan voitosta, ja meillä oli jopa neljä hyvää paikkaa voittomaaliin lopussa, STPS:n valmentaja Tuomas Silvennoinen kiitteli.
Poissaolot avasivat nuorille pelaajille tien avauskokoonpanoon. 18-vuotias Matiya Matiya pelasi ensimmäisen miesten ottelunsa, ja 16-vuotias Jesse Jäppinen nousi ensimmäistä kertaa avaukseen.
— He pelasivat tosi hyvin. Koko joukkue voi olla ylpeä.

Ensimmäisen maalin iski Peltirummun Niko Hermunen 58. minuutilla. Vieraat tulivat tasoihin 74. minuutilla Teemu Pulkkisen maalilla. Pulkkinen sai maalinsa jälkeen keltaisen kortin.
— Meillä oli ultras-kannattajia matkassa, Pulkkinen meni tuulettamaan heidän luoksensa ja riisui paitansa. Se sallittakoon, Silvennoinen totesi.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut