Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

IS: Tuukka Rask pelastamaan Ilvestä

05.02.201718:30
44
  • Tuukka Rask juhli nykyisen seuransa Boston Bruinsin Stanley Cup -voittoa Savonlinnan kauppatorilla kasvattiseuransa SaPKon paidassa kesällä 2011. Kuva: Petri Vanhanen

SM-liigan kriisiseura Ilves on saamassa apua yllättävältä taholta, kun seurasta NHL:ään lähtenyt savonlinnalaislähtöinen Tuukka Rask on ostamassa palaa vanhasta seurastaan. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat sunnuntaina.

– Halusin lähteä mukaan auttamaan vanhaa seuraani. Uskon, että tästä tulee hyvä juttu, kun pääsemme aloittamaan puhtaalta pöydältä, Rask vahvisti Ilta-Sanomille.

Lehti uutisoi jo torstaina, että rahavaikeuksiin joutunut seura saa uudet omistajat ensi tiistaina pidettävässä yhtiökokouksessa, mutta uusien omistajien nimiä ei ole vielä tiedossa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Boston Bruinsin maalivahtina nykyisin pelaava Rask ei vielä ole päättänyt millaisella summalla hän lähtee mukaan, mutta Ilta-Sanomien arvion mukaan osuus vastaisi noin 100 000–200 000 euroa.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Arvoitus (kirjautumaton)
tuleeko SaPKosta nyt Ilveksen farmijoukkue? Jos SaPKosta sattuisi löytymään liigakelpoisia pelaajia. Ennen löytyi, nyt arvoitus.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Rahoittaiskohan Tuukka myös Talvisalon hallin muuttamisen liigatasoiseksi? Osakkuuskin varmaan olisi tarjolla yhtiöön, kun liiga aukeaa kohta. Saadaanko tätä kautta yhteys auki pelaajaliikenteelle tulevalla kaudella?

Lähettänyt käyttäjä Jaako (kirjautumaton)
Jännä juttu että rahaa ei heru sitten kasvattajaseuransa suuntaan. Eikö hää oo Savonlinnasta? Toki tosi nuorena ymmärsi lähteä pois kehittymään liigaseuraan, eli jotenkin Ilves-sympatian ymmärrän, siellähän se pelimies pojasta koulittiin.

Lähettänyt käyttäjä Ipa (kirjautumaton)
Okei, hyvin on nämä muutama nettiräksyttäjä sitten tämänkin pelaajan omineet. Sama tarina taitaa olla Leinolla, eli kasvattaja on Ilves? Tässä näkee muutaman Savonlinnan aktiivikirjoittajien tiedon tason, ollaan tietävinään ja sitten on tiedossa näitä aukkoja, kiitos kun oikaisit. Ja pisteet Ilvekselle, hienoa että pelaaja tukee kasvattajaseuraansa, siellä on selvästi tehty asiat oikein!

Lähettänyt käyttäjä markapla
Kyllä Rask oli ihan 16 vuotiaaseen asti Savonlinnassa ja junnareissa ja sai kekkoilun perusopit täällä. Toki Ilves on sitten sen jälkeen koulinut hänestä huippumaalivahtia. Ja on toki oikein, että kiittää siirä seuraa.Minä soisin, että Tuukka muistaisi ja auttaisi myös sitä seuraa ja synnyinkaupunkiaan jotenkin, mistä on maailmalle lähtenyt ja kiekkoilun aloittanut.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko