Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Torilla tavataan — lauantain mestaruusjuhliin odotetaan tulevan parikin jäähallillista väkeä

19.04.201709:01
13
  • SaPKolle Mestis-mestaruus 1-0-voitolla Kiekko-Vantaasta 4. finaaliottelussa Vantaalla 17.4.2017. Joukkue kiittää faneja.

    Ensimmäisessä mestaruushuumassa Vantaalla olivat mukana kiihkeimmät kannattajat, torille odotetaan tulevan juhlijoita tuhansittain. Kuva: Tuija Pauhu

SaPKon mestaruusjuhlat vetänevät 4 000—5 000 hengen yleisön ensi lauantaina 22. huhtikuuta Savonlinnan Kauppatorille.

Seuran toimitusjohtaja Petri Karppanen perustaa arvionsa laskelmaan, jonka mukaan viimeisen kotimatsin katsojamäärän pitäisi vähintäänkin tuplautua.

Tuore Mestis-voitto näkyi tiistaina eri puolilla Savonlinnaa, kun muun muassa joukkueen pelipaitoja tuuletettiin näyttävästi kerrostalojen parvekkeilla. Karppanen naurahtaa, että kaikki tuollaiset hyvän tahdon eleet ovat paikallaan.

— SaPKo on savonlinnalainen ja seura koetaan koko kaupungin jutuksi. On hienoa, että ihmiset uskaltavat näyttää fiilistä ja tunnetta.

Toimitusjohtaja puuhasi tiistaina kuumeisesti pystyyn mestaruusjuhlia lauantai-iltapäiväksi Kauppatorille. Vaikka jonkin aikaa on pidetty mahdollisena, että mestaruuspokaali pelataan kotiin, juhlaa ei voitu valmistella etukäteen.

— Nyt voitto on todellisuutta. Eipä ole aikaisemmin tullut järjestettyä tällaisia kekkereitä.

Lue myös: 

Kommentit

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko