Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Tanus palaa kokoonpanoon ja Yrjölä saa torjuntavuoron Keuruulla

20.03.201711:47
7
  • Lassi Yrjölä 36 , SaPKo

    Lassi Yrjölä pääsee näyttämään pudotuspeliosaamistaan SaPKon maalilla. Kuva: Soila Puurtinen

SaPKolla on tänään jälleen yksi mahdollisuus kirjoittaa seurahistoriaa uusiksi.

Mikäli pässipaitainen joukkue nappaa Keuruulta tänä iltana voiton, varmistaa se paikkansa Mestiksen välieriin. Neljä kertaa aikaisemmin SaPKon kausi on päättynyt juuri puolivälieriin. Nyt se johtaa KeuPaa otteluvoiton 3–0.

SaPKo saa kokoonpanoonsa lauantaina huilanneen Jonatan Tanuksen. Maalivahti Lassi Yrjölä pelaa myös ensimmäisen pudotuspeliottelunsa SaPKossa. Puolustaja Matias Pulli sen sijaan on vielä sivussa.

Lauantaina SaPKon voittomaalin laukonut Oskari Siiki pelaa keskushyökkääjänä Matias Lehtosen ja hurjavireisen Rasmus Hämäläisen vitjassa.

SaPKo-puolustaja Arttu Pelliä ulosajon arvoisesti lauantaina taklannut Aaro Vidgren näyttää selvinneen kolttosestaan ilman lisäsanktiota.

Ottelu alkaa Keuruulla klo 18.30.


SaPKon kokoonpano:

1. ketju: Salo-Lahtela-Henttonen

2. ketju: Lepaus-Forsström-Tanus

3. ketju: Lehtonen-Siiki-Hämäläinen

4. ketju: Paalanen-Elo-Saramäki

13. hyökkääjä: Kasper Piitulainen

Puolustajat: Marva-Jürgens, Jekunen-Pelli, Fonsén-Laamanen

Maalivahdit: Yrjölä (Aho)

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Hyvä jää (kirjautumaton)
päivä jatkuu huumoriosastolla. Mitähän uusia selityksiä tänä iltana saammekaan kuulla ja lukea? Onkohan ketjut oikein kasattu, jää liukas ja minne päin tuomarit ovat kallellaan? Mutta, ota rennosti, tämähän on vain Mestis-tason jääkiekkoa.

Lähettänyt käyttäjä markapla
Jatkapa vaan sitä rantapallon heittoa., me pelaamme playoffjääkiekkoa. Nyt olisi oiva tilaisuus katkaista tämä sarja ja saada lepopäiviä välieriin. KeuPa voi olla ylilatautunut ja ottaa jäähyjä. Toivokaamme, että Yrjölä on viimeisenä lukkona ja puolustus ei päästä keuruulaisia tekopaikoille. Hyökkäyspää kyllä pystyy tekemään tarvittavat maalit.

Lähettänyt käyttäjä Vastustajan kun... (kirjautumaton)
Kyllä niitä telotaan. Harmittaa että juuri SaPKo joutui Keupaa vastaan, joka ei vauhdissa pysy mukana ollenkaan ja pyrkii vain vahingoittamaan. Tanus lähti koppiin, Siiki lähti koppiin... ketkähän lähtee viimeisessä erässä. Tunteet on tietysti pinnassa tällä hetkellä, mutta minulla ei ole enää mitään sympatioita pikku-seura Keupaa kohtaan.

Lähettänyt käyttäjä markapla
SaPKo teki taas seurahistoriaa ja meni Mestiksen välieriin. Loistavaa! Vastustajaa ei ole vielä selvillä, mutta eiköhän se tule kaksikosta Espoo United ´- Hermes, ellei Jokipojat tänään voita ja käännä ottelusarjaa itselleen, mikä ei todennäköiseltä näytä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko