Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

SaPKon toimitusjohtaja Karppanen onnittelee Ketterää Mestis-noususta — "Onhan se hienoa saada vanha ja perinteikäs kilpakumppani takaisin"

31.05.201716:22
9
  • SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen uskoo, että Imatran Ketterän nousu Mestikseen näkyy myös SaPKon kukkarossa positiisesti. Kuva: Soila Puurtinen

SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen onnittelee Imatran Ketterää tuoreesta Mestis-paikasta.
— Onhan se meidän kannalta hienoa, että saadaan vanha ja perinteikäs kilpakumppani tuosta läheltä sarjaan takaisin. 
Ketterä nousee tulevaksi kaudeksi Mestikseen Kajaanin Hokin hakeuduttua konkurssiin tällä viikolla. Jääkiekkoliiton liittohallitus päätti asiasta tänään. Karppanen kokee kuitenkin sympatiaa kajaanilaisseuraa kohtaan.
— Osanotot kuitenkin sinne suuntaan. Ei kenellekään huonoa toivo. Mutta kyllähän tämä meidän kohdalla muuttaa tilannetta.
Ketterän noustessa Mestikseen saa SaPKo uusvanhan paikallisvastustajan. Karppanen muisteleekin lämmöllä joukkueiden kohtaamisia omalta pelaajauraltaan 90-luvulta.
— Kyllähän niissä peleissä tunnelmaa oli. Toivottavasti sitä saadaan heräteltyä nyt uudelleen henkiin.
Muutos lyhentää SaPKon vieraspelimatkoja jonkin verran. Karppanen haluaa myös uskoa, että lyhenevä matka vaikuttaa myös fanien kulkemiseen. 
— Haluan uskoa, että on sillä oikeasti merkitystä, onko paikallisvastustaja vai joku etäämmältä vastassa. Varmasti tulee näkymään meidän taloudessa positiivisena asiana.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Ulkokentällä (kirjautumaton)
kai nenä valkoisena, SaPKo oli 60-luvulla melkein Suomen paras jääkiekossa. Oi niitä aikoja, mukava muistella niitä. Nehän eivät enää palaa.

Lähettänyt käyttäjä markapla
Anonyymi: 17:50 , Ei tullut takkiin. koska 60-luvulla pelattiin eri sarjoissa. Vuonna 1965 SaPKo pelasi Suomisarjassa ja Ketterä putosi edellisenä vuonna maakuntasarjaan. Ihan 60-luvun alussa oli Ketterä Suomisarjassa ja SaPKo nousi sinne Ketterän pudotessa maakuntasarjaan. Sen jälkeen SaPKo nousi Mestaruussarjaan vuonna 1966. kauden 1967-68, Pelasi siis Mestarussarjassa ja Ketterä maakuntasarjassa. SaPKo putosi kaudeksi 1968-69 vuoden visiitille Suomisarjaan, jonne Ketterä oli noussut samaksi kaudeksi. Sinä Suomisarjakautena ei SaPKo hävinnyt yhtään 14 ottelustaan ja nousi takaisin Mestarussarjaan kolmeksi vuodeksi.. Ketterä oli neljäs häviten 6 ottelua ja 2 tasapeliä. (Lähde: Aarne Honkavaaran Jääkiekkokirjat)

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko