Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

SaPKon mestisjoukkueen kausi käyntiin perinteisellä pihvilounaalla

Päivitetty: 01.08.201714:45
12
  • SaPKo

    Viime kaudelta tutut Kalle Saramäki, Joonas Toivonen, Joona Monto ja Rasmus Hämäläinen jälkiruuan kimpussa. Kuva: Antti Varonen

SaPKo avasi kiekkokautensa perinteitä kunnioittaen pihvilounaalla ravintola Linnakrouvissa.
Krouvin emäntä Arja Kiuru muisteli, että pässejä ruokittiin nyt kuudennen tai seitsemännen kerran. Ennen herkkuateriaa joukkue oli hikoillut testeissä Tanhuvaaran urheiluopistolla. Jääharjoittelu aloitetaan keskiviikkona.
SaPKon hallituksen puheenjohtaja Vesa Kutvonen toivotti uudet pelaajat tervetulleiksi Suomen parhaaseen mestisjoukkueeseen.
— Parhaita olemme muistakin syistä kuin viimekeväisestä mestaruudesta, Kutvonen muistutti SaPKon tavasta hoitaa pelaajien asiat säntillisesti kauden aikana.
Kutvonen muistutti tuoretta pässilaumaa siitä, että joukkuehenki SaPKossa on ollut aina hyvä.
— Siitä ei tingitä tänäkään vuonna ja minkäänlaisia kuppikuntia ei hyväksytä. Jos joku asia hiertää, niin heti yhteys kapteenistoon ja joukkueenjohtajaan.
Lounaan aluksi Kutvonen pudotti pienen uutispommin. Yhdeksän kautta edustusjoukkueen joukkueenjohtajana erinomaista työtä tehnyt Pekka Linden ei enää jatka tehtävässään.
— Pekka siirsi joukkueenjohtajan tehtävät uudelle tasolle Mestiksessä ja iso kiitos hänelle kuluneista vuosista, Kutvonen sanoi.
Viime kaudella Lindenin opissa ollut Petri Teittinen ottaa pestin hoitaakseen. Kutvosen mukaan apuakin hänelle on luvassa ja henkilöstä toimitusjohtaja Petri Karppanen kertoo lisää loppuviikosta.
Toimiston puolelle on myös saatu vahvistusta Roosa Moilasesta.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä rapu (kirjautumaton)
Pekka Lindenin menetys harmittaa tosi paljon. Pekka oli ehkä SaPKon joukkueen johtoryhmän tärkein ja ammattitaitoisin henkilö. Seuran puheenjohtajastakin on saanut pikkasen sellaisen käsityksen, että hän purjehtii ilman päämäärää ja odottaa vain sitä, mihin tuuli aluksen kuljettaa..... Iso kiitos Pekalle SaPKon eteen tehdystä työstä.

Lähettänyt käyttäjä Neuronäkö (kirjautumaton)
SaPKo:n menestys tulevalla kaudella on taistelua sijoista 3-6. Muut kärkijoukkueet ovat saaneet ruotunsa kuntoon tulevaa kautta varten.

Lähettänyt käyttäjä Alexvon (kirjautumaton)
3. - 6. on ihan hyvä taistella, mutta eihän tuossa ole yhtään varsinaista ennakkosuosikkia. Hermes vaikuttaa tällä hetkellä vahvimmalta pelaajamateriaalinsa suhteen. Tasaista sarjaa odotellessa.

Lähettänyt käyttäjä Sapkofani87 (kirjautumaton)
näin se on jos joukkue pelaa hyvin yhteen ja hitsautuu niin homma toimii ihan varmasti ja ei niitä pelejä aina nimillä voiteta vaan Joukkueena :) ai että kohta taas uusi lätkä kausi käsillä on tätä taas odoteltuki et pääsee taas kannustaan Fanittamaansa Joukkuetta :)

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko