Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

SaPKo varamiehisenä Hermestä vastaan — näillä kokoonpanoilla illan ilmaisotteluun

03.02.201714:45
66
  • SaPKo vei joukkueiden aiemman kohtaamisen Talvisalossa 3–2. Kuva: Soila Puurtinen

Tänään Talvisalon Mediatili Areenalla on pääsee todistamaan Mestiksen kärkikamppailua ilmaiseksi, kun sarjakolmonen Kokkolan Hermes saapuu vieraaksi.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti. SaPKo voitti Hermeksen joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Talvisalossa 3–2, mutta sen jälkeen kaksi vierailua Kokkolaan ovat olleet pässipaidoille vaikeita. Sieltä kotijoukkue otti kahdesta ottelusta voitot maalisuhteella 10–2. Molemmat joukkueet ovatkin olleet vahvoja nimenomaan kotonaan, ja sen myötä SaPKo lähtee illan otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Lisäksi Hermes pelasi keskiviikkona TUTOa vastaan, kun taas SaPKon edellinen peli oli viime perjantainen LeKi-voitto. Näin savonlinnalaiset pääsevät otteluun viikon levänneenä.
— Luulen, että tulee räväkkä alku pelille, koska emme ole pelanneet viikkoon. Jätkillä on varmasti pelinnälkää, SaPKon hyökkääjä Mikko Lahtela lupaili torstaina.

SaPKo lähtee illan otteluun varamiehisenä. Kun joukkueen molemmat omat maalivahdit ovat illan ottelusta sivussa (Juhana Aho flunssassa, Joonas Toivosella alaraajavamma), maaliin asettuu kiertolaisvahti Jere Myllyniemi. 34-vuotias veräjänvartija on pelannut tällä kaudella Liigaa HIFK:ssa ja Pelicansissa sekä Mestistä Jokipojissa ja Hokissa.

Pistepörssin kakkonen Teemu Lepaus on myös sivussa illan ottelussa flunssan takia. Hänen paikkansa kakkosketjusta ottaa kapteeni Juuso Forström. Ensimmäisen ottelunsa SaPKo-paidassa pelaava TPS-lainan Oskari Siiki hyppää toisen lainan ketjuun, kun hän pelaa Teemu Lämsän vitjassa.

Puolustuksesta tänään sivussa Matias Pulli, joka on myös flunssan kourissa. Hänen paikalleen puolustukseen hyppää jo toista kertaa tällä kaudella hyökkääjä Ville Paalanen.

SaPKo tänään:

1. ketju: Niklas Salo, Mikko Lahtela, Matias Lehtonen.
2. ketju: Juuso Forsström, Joona Monto, Jonatan Tanus.
3. ketju: Toni Henttonen, Janne Kettunen, Rasmus Hämäläinen.
4. ketju: Oskari Siiki, Teemu Lämsä, Kalle Saramäki.
Puolustajat: Sami Jekunen ja Ville Paalanen, Anton Fonsen ja Elmeri Laamanen, Julius Marva ja Casimir Jurgens.
13. hyökkääjänä mukana on Kasper Elo.

Maalissa aloittaa Jere Myllyniemi.

Ottelu alkaa kello 18.30. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.
 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Korpijaakko (kirjautumaton)
Tammikuu oli melko tahmea SAPKO:lle. Nyt ollaan taitepisteessä. Jos sarjan kärkipaikka menisi seuraavien kierrosten aikana, olisi keväällä odotettavissa ailahtelevia esityksiä ja joukkueen lopullinen sijoitus sarjassa ei varmasti päätä huimaisi. Mutta uskotaan, että SAPKO taistelee, menestyy ja saa arvoisensa palkinnon parhaasta sarjakaudestaan. Tänään SAPKO:n on iskettävä voimalla laattaa reppuun.

Lähettänyt käyttäjä Viltin vasen pakki (kirjautumaton)
Joo ei oo helppoo, mut noil lainoil on etuajo oikeus ymmörtääkseni. Kaveri pitäs ajaa sisää ku on meijän mies ens kaudellaki. Osaamisenhä kaveri on näyttäny. Hyvä et Paalasellaki on löytyny paikka vaik hyökkääminenki onnistuu. Paalanen kans täyttäny paikkansa ja toivottavasti jatkaa ens kaudellaki.

Lähettänyt käyttäjä Huoh (kirjautumaton)
Se siitä buumista ja kulttuurista. Perjantai-ilta, melkein kärkipeli, ilmaisottelu ja 1400 katsojaa. Pitäsikö kuitenkin kattoa mallia naapurista jossa mökki pullistelee illasta toiseen ja budjetoitu yleisökeskiarvo on 2 x teidän kauden paras, ilmaismatsi. Ja sekin K-a on alakanttiin. Mutta. Ei me, pässit, neuvoja kaivata. Hih hih.

Lähettänyt käyttäjä Ei auta itku ma... (kirjautumaton)
Turha vertailla Mikkeliin tai muuallekaan, siellä ollaan valovuosi meitä edellä ja resurssit ovat ihan eri tasolla. Ollaan tyytyväisiä tähän mitä meillä on ja kilpaillaan Keupan, RoKin ja vaikka Hermeksen kanssa yleisömäärissä. SapKo ei voi lähteä mopolla moottoritielle, jossa Jukurit on kiitänyt jo kauan. Nyt näkyy vaan perävalot horisontissa.

Lähettänyt käyttäjä No (kirjautumaton)
Come on, 1400 on tosi hyvä määrä. Ollaan tyytyväisiä että tuli nyt edes tämän verran, ja toivotaan että tulisi uusia faneja myös. Tonni on nykypäivänä tiukassa täällä, thats it. Mestis ei vaan enää ole se juttu, kun ei ole oman kylän poikia ja tiedetään että naapurissa menestytään pääsarjassa. Virta vie auttamatta vitostielle jos tahtoo nauttia kiekkoviihteestä.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko