Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

SaPKo sai finaalipeleihin kauden yleisöennätyksen — 2 532 katsojaa

15.04.201717:52
40
  • Kotiyleisö kannustaa Savonlinnassa SaPKoa innokkaasti. Lauantaina halliin saatiin kauden ennätysyleisö. Kuva: Soila Puurtinen

  • Kotiyleisö kannustaa Savonlinnassa SaPKoa innokkaasti. Lauantaina halliin saatiin kauden ennätysyleisö. Kuva: Soila Puurtinen

  • Kotiyleisö kannustaa Savonlinnassa SaPKoa innokkaasti. Lauantaina halliin saatiin kauden ennätysyleisö.

SaPKo sai kauden yleisöennätyksensä rikki Mestiksen finaaliotteluissa. Lauantain ottelu Talvisalon Mediatili Areenalla seuraa 2 532 silmäparia.

Nyt meni rikki ennätys, joka tehtiin niin ikään pudotuspeleissä eli SaPKon ja Espoo Unitedin kolmannessa välieräottelussa. Talvisalon Mediatili Areenalla ottelua seurasi tuolloin 2 321 katsojaa.

Mediatili Areenan kapasiteetti on 2 800 katsojaa.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Bisnesidea (kirjautumaton)
näin pienellä hallilla ei Liigaan nousu kannata taloudellisesti. Halliin ei sovi tarpeeksi maksavia katsojia. Nyt SaPKo touhuksi ja heti omakustanteista hallia suunnittelemaan ja rakentamaan.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Pitäisiköhän nyt kuitenkin pitää jalat maassa, tai oikeammin luistimet jäässä, eli eiköhän Mestis ole oikea sarjataso SaPKolle. Mestiksessä pelaaminen ja siellä menestyminen on ihan riittävä haaste Savonlinnan pienellä talousalueella. Iloitaan nyt SaPKon hienosta menestyksestä ja otetaan mestaruuskannu historiallisesti ensimmäistä kertaa Savonlinnaan!

Lähettänyt käyttäjä Täh (kirjautumaton)
Ei vieläkään loppuunmyyty? Mikä näille kiekkoihmisille riittää / mitä pitäis tapahtua että halli olisi viimeistä paikkaa myöten täysi? Vaikuttiko alkupääsiäisen maajoukkuepelit naapurissa niin paljon ettei Talvisaloon jaksettu enää lähteä / oliko budjetoitu vaan yhteen peliin lippurahat perheissä?

Lähettänyt käyttäjä markapla
Karsintojen tullessa ja urheilullisuuden korostuessa. ei se liigapaikka ole jossain vaiheessa mikään mahdoton ajatus. Mutta ei tänä päivänä. Kyllähän tämä kausi osoittaa sen, että menestystä on odotettavissa jatkossakin.

Lähettänyt käyttäjä markapla
Nimimerkki Täh. Harvoin mikään halli koskaan on niin loppuunmyty, etteikö ovelta saisi lippuja. Ja mitä sitten? Tehtiin uusi komea yleisöennätys, ei tuohon halliin paljon sekaan olisi enää mahtunut, vaikka nyt kapasiteetiksi ilmoitetaankin 2800. Jääkiekko ja kiekkoihmiset ovat niitä, mikä tässä kaupungissa hallit täyttää.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko