Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

SaPKo Mestiksen finaaleihin!

03.04.201720:19
41
  • Jonatan Tanus juhli jälleen kun hän iski SaPKon 0–2-maalin. Kuva: Antti Varonen

SaPKo eteni Mestiksen loppuottelusarjaan kun se voitti neljännen välieräottelun Espoo Unitedia vastaan 0–3. Näin savonlinnalaiset veivät kaikki neljä välieräottelua ja etenee loppuotteluihin.

SaPKon ratkaisevat maalit syntyivät avauserässä. Ensiksi Casimir Jürgens pääsi iskemään SaPKon 0—1-johtoon Toni Henttosen hyvästä esityöstä.

0—2-osuma oli Teemu Lepauksen ja Jonatan Tanuksen taidonnäyte. Lepauksen poikittaissyöttö löysi tuttuun tapaansa tiensä Tanuksen lapaan ja tämä tälläsi kiekon ohi EU-vahti Rasmus Tirrosen.


SaPKo sai avauserässä myös jobin postia, kun Rasmus Hämäläinen jäi Aleksi Järvisen taklauksen alle. Hämäläinen jäi tilanteen jälkeen jäälle makaamaan, ja jouduttiin taluttamaan pois kentältä, eikä ole palannut otteluun.

Toinen erä tahkottiin maaleitta. SaPKon kolmannen ja ratkaisevan maalin tyhjiin iski Matias Lehtonen.

 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jees, hieno joukkue isolla J:llä, hyvät valinnat pelaajista, haluavat mennä urallaan eteenpäin joukkue edellä, sieltä löytyy menestys. Sen tietää Talvisalon Tohtori Räsänen. Espoo hallitsi ottelua selostajien mielestä, mutta eivät nähneet pelikirjaa, joka onnistui täydellisesti. Oli myös hienoa nähdä mitä Jamo on saanut aikaan maalivahtipelissä, Yrjölä otti osaa peliin, niin kui Jamokin aikoinaan. Eikun päätyyn asti.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hienoa SaPKo! Nyt nautitaan tästä tämä ilta.Huomenna ajatukset ja keskittyminen finaaleihin.Siitä nauttimaan ja pelaamaan omaa iloista lätkää.Pidetään huoli,että SaPKon ensimmäinen mestismitali on kultainen!

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko