Tiistai, 22. elokuu 2017
Iivari, Iivo

SaPKo-kasvatti Sami Jekunen siirtyy Kajaanin Hokkiin ensi kaudeksi

Päivitetty: 17.05.201714:15
9
  • Sami Jekunen pelannut Mestiksessä SaPKossa sekä Jukureissa. Kuva: Soila Puurtinen

Sami Jekunen pelaa ensi kaudella Mestistä Kajaanin Hokin paidassa. Kajaanilaisseura julkaisi yksisopimuksen keskiviikkona.

22-vuotias SaPKo-kasvatti palasi Savonlinnaan viime kaudeksi ja pelasi pässipaidassa 48 ottelua tehoin 3+13=16 pistettä. Tehotilastossa Jekusen lukema oli +17.

Menneen kauden Mestis-mestaruus oli puolustajalle jo toinen, sillä hän juhli mestaruutta myös kaudella 2015—16 Mikkelin Jukureissa.

— Jekunen on puolustaja, joka on kehittynyt tasaisesti kolmen pelaamansa Mestis-kauden aikana. Peruspuolustaminen on hänellä jämäkkää ja luonne kamppailupeliin kovalla tasolla. Kiekollinen peli meni myös viime kaudella selkeästi eteenpäin ja se näkyi suoraan myös hänen tekemissään tehopisteissä, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kertoo seuran tiedotteessa.

SaPKon ja Jukureiden lisäksi Jekunen on käynyt pelaamassa myös KalPan riveissä A- ja B-junioreissa vuosina 2012—14.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Eiköhän Jekunen istunut aiheesta, vaikka ei huono pakki olekaan. SaPKon pakisto oli viime kaudella sen verran hyvä varsinkin pudotuspeleissä, että siinä Jekunenkin oli pakiston rotaatiomies. Ja jo nyt tehtyjen sopimusten mukaan Jekunen keikkuisi kolmosparissa tulevalla kaudella eli peliaika ei välttämättä olisi tarjolla kovinkaan paljon.

Lähettänyt käyttäjä Kasvattajaseura (kirjautumaton)
Se on juuri noin kuin anonymous 18.34 kertoi.Valmentaja peluuttaa aina parhaita miehiään.Harmi,ettei oman kylän kasvatti saanut haluamaansa roolia vaan lähti sen perässä nälkämaalle.Tsemppiä Sami! SaPKo tiedottaa todennäköisesti sopimuksia ensi viikolla.

Lähettänyt käyttäjä parhaat pelaa (kirjautumaton)
Turha sitä omien kasvattien perään on haikailla. Viime kaudella oli vähiten omia kasvatteja mitä koko Mestisaikana on ollut, itseasiassa vähiten mitä on koskaan ollut, ja niin vain tuli ensimmäisen kerran Mestaruus.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko