Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

SaPKo eteni välieriin – KeuPa kaatui neljännen kerran

Päivitetty: 20.03.201721:00
11
  • Välieräpaikka on SaPKon Mestis-historian ensimmäinen.

SaPKo teki jälleen seurahistoriaa, kun se eteni Mestiksen välieriin kaatamalla KeuPan puolivälierissä suoraan neljässä ottelussa. Savonlinnalaiset ottivat ratkaisevan neljännen voiton maanantaina Keuruulla, kun se voitti ottelun 1–5.
Välieräpaikka on SaPKon Mestis-historian ensimmäinen. Joukkue teki seurahistoriaa tällä kaudella jo aiemmin voittamalla ensimmäistä kertaa Mestiksen runkosarjan.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Korpijaakko (kirjautumaton)
Hyvä ! Nyt on viime keväiset velat kuitattu KeuPa:lle korkojen kanssa. Peli paranee edelleen kun panokset kovenevat. Nyt pienet nollaukset tau'on aikana ja sitten totutulla työmoraalilla jatkopeleihin. Onneksi nälkää riittää ja sen tulevat vastustajat tuntemaan nahoissaan !

Lähettänyt käyttäjä Arkinen asia (kirjautumaton)
kovenee ja pelaajilta vaaditaan koko ajan entistä enemmän . -Kestääkö myös henkinen kantti odotukset, kun on historian 1. välieräpaikka?

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hyvin markapla arvasi keupan latauksen menevän yli.Siiki kolattiin todella törkeästi yli.Ei pystynyt jatkamaan peliä,mutta toivotaan ettei loukkaantunut pahemmin. Nyt on Keupalle maksettu kalavelat! Seuraavaksi Hermeksen tai Eu:n kimppuun. Vahva on usko Savonlinnassa siihen,että päätyyn asti mennään.Kova pitää sen joukkueen olla,joka SaPKon neljä kertaa seitsemästä voittaa,kun meillä vielä on kotietukin.

Lähettänyt käyttäjä Rane
Sanokaa minun sanoneen: tulee seuraavaksi vastaan sitten Hermes tai EU, on heille kyyti kylmä. Maksimissaan yksi ohipeli tulee meille tuossa sarjassa, eli välierät SaPKolle 4-0 tai 4-1. Puhutaan sitten siitä loppuottelusarjasta, kun vastustajamme on selvillä.

Lähettänyt käyttäjä Muuttolintu (kirjautumaton)
Hienoa SaPKo! Keuruulla keskitytään hiihtoon ja seuraavaksi käsittelyyn toivottavasti Hermes. Kokkolan porukka osaa muuten pelata lätkääkin, joten varmaan fokus molemmilla pysyy kiekossa. Sama toki pätee EUn pelaamiseenkin, eli mitään mukakovaa keupailua ei tarvinne enää katsella. Saapa nähdä, että kumpi sieltä lopulta vastaan tulee mutta hienoo kuitenkin jo olla mitalipeleissä!

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko