Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

SaPKo antaa näyttöpaikan kahdelle puolustajalle ja neljälle hyökkääjälle

01.08.201715:18
21
  • SaPKo

    Mestiksen hallitseva mestari on aloittanut valmistautumiseen uuteen kauteen. Perinteinen joukkuekuva otettiin Tallisaaren pässipatsaalla. Kuva: Antti Varonen

Keskiviikkona jääharjoittelunsa aloittava SaPKo testaa kuutta pelaajaa ennen syyskuun lopussa alkavaa Mestistä. Näyttöpaikan saavat puolustajat Joel Pasonen ja Robin Ullberg sekä hyökkääjät Eetu Koivunen, Ville Saloranta, Jere Kuivisto ja Reko Riihinen.

20-vuotias Pasonen on SaPKon oma kasvatti, joka on pelannut viimeiset neljä vuotta Kuopion KalPan junioreissa. 21-vuotias Ullberg puolestaan on pelannut Jokereiden, Bluesin ja HIFK:n junioreissa.

20-vuotias Koivunen on Pelicans-kasvatti, joka pelasi viime kaudella JYPin A-nuorissa. Toisen polven kiekkoilijan isä on SaPKossakin aikanaan pelannut Toni Koivunen.

21-vuotias Saloranta on pelannut Tampereella sekä Ilveksessä että Tapparassa. 19-vuotias Kuivisto on puolestaan SaPKon oma kasvatti ja hän pelasi viime kaudella A-nuorten Mestistä.

HIFK-kasvatti Riihinen yritti saada paikkaa viime syksynä SaPKosta, mutta pelasi Suomi-sarjaa Imatran Ketterässä.

— Kaikki saavat rehellisen mahdollisuuden ja ovat mukana vähintään kuukauden, SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen lupaa.

SaPKon tuntosarvet sojottavat myös Liigan suuntaan. Keskusteluyhteys on HIFK:n, KooKoon, TPS:n, Ässien ja Ilveksen kanssa.

— SaiPankin kanssa keskusteluja käytiin, mutta Ketterän nousu muutti niitä suunnitelmia, Räsänen sanoo.

Kommentit

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko