Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Sami Jekunen pelaa sittenkin Mestistä ensi kaudella — paikka löytyi yllätyssarjanousijan riveistä

15.06.201721:45
4
  • Sami Jekunen pelasi SaPKossa viime kaudella yhteensä 57 ottelua. Kuva: Soila Puurtinen

Puolustaja Sami Jekuselle löytyi kuin löytyikin paikka Mestiksestä myös ensi kaudeksi. Alunperin SaPKon kasvatin piti siirtyä Hokkin ryhmään, mutta tämä suunnitelma kariutui kajaanilaisseuran mentyä konkurssiin. Hokkin sarjapaikan perinyt Imatran Ketterä oli kuitenkin ketterästi paikalla nappaamassa Jekusen joukkueeseensa.

Jekunen, 22, on voittanut Mestiksen mestaruuden kahtena viime keväänä, ensin Mikkelin Jukureissa ja viime kaudella SaPKossa. Hän pelasi mestaruuskaudella SaPKossa yhteensä 57 ottelua.

Ketterällä on sopimukset kahden maalivahdin, kymmenen puolustajan ja seitsemäntoista hyökkääjän kanssa.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
"löytyi kun löytyikin"... tiedän mihin tuolla viitataan, mutta kuulostaa vähän koomiselta, ihan kun ei Mestiksestä paikkaa löytyisi kahdella edelliskaudella pyttyä nostelleelle pakille, kun puolustajista on kaikkialla krooninen pula. Heh.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Erinomainen asia tuo Ketterän nousu Mestikseen. Imatralla on puitteet kunnossa; hieno halli, talous tasapainossa ja näyttäisi olevan myös laadukas joukkue koossa. Tulee tiukat paikallispelit SaPKon kanssa, mutta niin pitää ollakin. Eikähän olisi maailman ihme, vaikka Jekunen nostelisi kannua kolmannen kerran peräkkäin kauden päätteeksi.

Lähettänyt käyttäjä rapu (kirjautumaton)
Vaikka Ketterän talous olisi nyt tasapainossa, niin vähän kärjistäen sanoisin, että talous ei voi olla pitkään tasapainossa, kun joukkueessa on noin paljon pelaajasopimuksia. Vaikka vain ruokapalkalla pelaajat pelaisivat, niin ruokaa menee jumalattoman paljon ja se on seuralle kallista. Vakavasti puhuen kun noin vuosi sitten juttelin erään Ketterän taustahenkilön kanssa, niin henkilö kertoi heillä olevan talous toivottoman heikko mestikseen mieliä. Ihan rehellisesti toivotan kuitenkin Ketterälle kaikkea hyvää mestikseen, olen varma, että saamme jälleen nauttia hyviä ja tiukkoja paikallisvääntöjä SaPKon ja Ketterän välillä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko