Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

"Pistettiin peli jännäksi" – SaPKon päävalmentaja Räsänen tyytyväinen viikonlopun kahteen voittoon

18.03.201721:57
14
  • Rasmus Hämäläinen vei SaPKon lauantaina 1–0-johtoon toisella peliminuutilla. Kuva: Soila Puurtinen

SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen oli tyytyväinen joukkueeseensa ilmeeseen lauantai-illan KeuPa-pelissä ja kiitosta sai erityisesti ottelun avaushetket.

– Hyvin olimme latautuneet ja pystyimme hyödyntämään energiat, kun kaveri ei taas ollut tänään yhtä hereillä kun kahdessa edellisessä ottelussa, Räsänen kiitteli.

SaPKon toinen erä oli tehoton, ja kolmannessa KeuPa onnistuikin nousemaan kahdesti maalin päähän. Oskari Siikin ja Teemu Lepauksen osumat siivittivät joukkueen kuitenkin 4–2-voittoon.

– Pistettiin peli taas jännäksi. Toisessa erässä meillä oli maalipaikat ja oltaisi pystytty ratkaisemaan peli, mutta ei vaan pomppinut sisään.

Vaikka Räsänen olikin tyytyväinen omiensa otteisiin pelissä, kritisoi hän Mestistä. Siinä missä kotiedun omaava SaPKo matkusti eilen aamuyöhön saakka kotiin, pääsi KeuPa perjantaina hyvissä ajoin kotiin nukkumaan ja reissasi Savonlinnaan vasta lauantaina.

– Ei se hirmuinen etu ole, kun edellisestä pelistä ollaan vasta aamuneljältä takaisin. Enemmän he saivat levätä kun pääsivät hyvissä ajoin nukkumaan, kun me taas matkustettiin yötä myöten. Sitten pitäisi vielä kotiyleisölle ladata kaikki.

Aihetta iloon SaPKo-leirissä antoivat kuitenkin kaksi voittoa viikonlopulta, jonka myötä puolivälieräsarja on ensimmäistä kertaa katkolla savonlinnalaisille Keuruulla.

– Olen tyytyväinen, että klaarattiin kaksi voittoa viikonlopun peleistä, mutta matka jatkuu, Räsänen muistuttaa.

KeuPan valmentaja Mikko Heiskanen puolestaan harmitteli, kuinka lähellä hänen joukkueensa on koko ottelusarjan SaPKoa ollut.

– Mutta se ei riitä näissä. Voittaja tässä tarvitaan.

Hän lupaileekin maanantaille joukkoihinsa hurjaa latausta.

– Silloin se voitto tulee varmasti. Ei tässä auta muuta kuin uskoa, mennä ja tehdä hommia. Ei todellakaan olla mitään ulospuhaltamassa, vaan vatsa hörppää entistä enemmän.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Korpijaakko (kirjautumaton)
Näin se homma etenee. Maanantaina toiveissa täyskäsi eli viides voitto KeuPa:sta putkeen lyhyellä aikavälillä. Sitten lepo ja kohti uutta vastustajaa.

Lähettänyt käyttäjä vanha ylärivi (kirjautumaton)
Hieno peli ja kauden ennätysyleisö.Tunnelma oli hyvä.Kiva oli huomata myös Mikkeliläisiä kannustamassa SaPKoa! Maanantaina hyvä mahdollisuus lyödä sarja piikki Keuruulla.

Lähettänyt käyttäjä Rane
Minustakin oli mahtavaa huomata mikkeliläisiä kannattajia paikalla. Joko aika on kypsä nuijasodanaikaisten idiotismien hautaamiseen? Etelä-Savo maailmankartalle, vaikka jääkiekon avulla! Hyvä SaPKo, hyvä Jukurit!

Lähettänyt käyttäjä Lonkku
Eipä tuo Juuso Wallin saaminen taida ollakkaan omissa käsissä. Ässien junnut pelaa vielä pitkään ja on sinne edustuskelpoinen jos Ässät valitsee hänet yli-ikäisistä mukaan. No toivotaan että Ässien johto näkee paremmaksi paikaksi päästää Walli tänne, onhan se kuitenkin merkattu sinne nuorten pelaajien listalle jotka saa siirtyä kaudella edustamaansa mestisjengiin.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Minäkin huomasin, että mikkeliläisiä oli paikalla. Arvioisin olleen jopa 500. Kannustivat SaPKoa raivokkaasti ja kysyessäni tupakkatauolla syytä he vastasivat että rakastavat SaPKoa. Herkistyin. Hyi Markapla !

Lähettänyt käyttäjä Näkökulma (kirjautumaton)
Walli pelasi runkosarjassa 19 ottelua Ässien A-Nuorissa. Mahdollisesti Ässät miehen sinne laittaa, kun joukkueen menestysmahdollisuudet ovat todella hyvät! Ei Porissa ole taidettu A-Nuorten menestyksellä kauheasti juhlia lähivuosina? Kärpät vastassa välierissä ja A-ikäiset kaikki varmasti Kärpillä mukana. SaPKo:lla kyllä puolustajat riittää, kuten muukin materiaali. Hyvä lisä yksi isokokoinen puolustaja toki rosteriin olisi, ei sillä! Nähtäväksi jää, miten asian Porissa katsovat parhaaksi ja mikä SaPKo:n tarve todellisuudessa on. Maanantaina sarja poikki ja pieni lepo hyvään saumaan. Hermes-EU toivottavasti pelaavat pitkän ottelusarjan. Siitä olisi hiukan etua jatkossa! Jokipoikien nousuun en enää usko. Tuosta otteluparista luultavasti vastustaja tulee, kunhan sen yhden voiton SaPKo vielä ottaa. KeuPa:n olisi pitänyt viimeistään eilen voittaa tai jatkoaika kotonaan. Siinä oli heillä hyvä mahdollisuus hankaloittaa ottelusarjaa SaPKo:n osalta paljon. Nyt vaikeaa ja näinköhän jaksaa pelaajatkaan enää täysin uskoa ottelusarjan kääntymiseen..!

Lähettänyt käyttäjä Savonlinnan Juk... (kirjautumaton)
Olavinkadulla on jo pidemmän aikaa nähty Jukureiden huiveja ja pipoja, eli kannatusta on myös Savonlinnassa, ja se kasvaa koko ajan. Ja miksikäs ei, kun menestystä tulee. sama kai tuo on kannattaako Tapparaa vai Jukureita, ei se Sapkolta ole pois.

Lähettänyt käyttäjä Onko aivan pakko? (kirjautumaton)
Minkä ihmeen takia te jukurifanit tulette tänne kaiken aikaa provosoimaan? Täällä keskustellaan SaPKo:n edesottamuksista. Jukureiden kausi on päättynyt. En olisi uskonut, että se noin koville teille ottaa.

Lähettänyt käyttäjä Savonlinnan Jukuri (kirjautumaton)
Sapkostahan tässä puhutaankin, ja siitä miten muutama turjake pilaa kaikkien kannattajien maineen täällä öykkäröimällä. En ymmärrä tätä näkökulmaa ettei kiekkokeskustelussa saa vapaasti puhua esim. maakunnan kiekkoasioista. Tuskan täytyy olla todella kova kun näin voimakkaasti kipuillaan yhä, vaikka mitään kilpailuasetelmaa ei tällä kaudella ole ollut, eikä oikeastaan enää 2000-luvulla muutenkaan. Asenne tuntuu olevan että Sapko on tie, totuus ja elämä, ja samaan aikaan ei voi kannattaa mitään muuta seuraa. Ikävä juttu jos näin on, se rajaa monia pois Sapkon vaikutuspiiristä. Ja siihen seuralla ei ole varaa. Itse koen ylpeyttä molemmista maakunnan joukkueista, joskin tämä toinen jota täällä ei nyt voi mainita, on vallannut isomman tilan sydämestä avoimemmalla ja fiksummalla toiminnallaan. Tiedän etten ole ainoa, edes kotikylillä Savonlinnassa.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko