Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Nuori puolustaja Waltteri Ruuskanen KalPasta SaPKoon

02.06.201715:33
9
  • Pekka Lindenin hyvä työ SaPKon joukkueenjohtajana jatkuu. Kuva: Soila Puurtinen

SaPKo on solminut tulevaa kautta koskevan sopimuksen puolustaja Waltteri Ruuskasen kanssa.
Isokokoinen (192/88) 19-vuotias rightin pakki on KalPan kasvatti ja kahlannut urallaan läpi useita eri juniorimaajoukkueikäluokkia. Ruuskanen on toistaiseksi urallaan pelannut seitsemän liigaottelua KalPassa ja yhden Mestis-ottelun IPK:n paidassa.
— Haen SaPKosta seuraavaa askelta uralleni ja toisaalta SaPKo ja Savonlinna oli ykkösvaihtoehto, kun eri vaihtoehtoja käytiin keväällä läpi, Ruuskanen sanoo.
SaPKolla on kaudelle 2017—2018 koossa 22 pelaajasopimusta.
Pelaajasopimuksen lisäksi SaPKo tiedotti Pekka Lindenin ja Petri Teittisen jatkavan joukkueenjohtajina.
SaPKo kaudella 2017—2018:
Maalivahdit: Joonas Toivonen, Roope Urpolahti
Puolustajat: Jarno Pavén, Matias Pulli, Julius Marva, Elmeri Laamanen, Jimi Kuronen, Ville Väinölä, Waltteri Ruuskanen.
Hyökkääjät: Kasper Elo, Kalle Saramäki, Rasmus Hämäläinen, Kasper Piitulainen, Niklas Salo, Mikko Lahtela, Henri Keskilohko, Jaakko Lantta, Toni Henttonen, Joona Monto, Teemu Lämsä, Matias Lainio, Mika Huhtasalo.
Päävalmentaja: Pasi Räsänen

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä vanha ylärivi (kirjautumaton)
Lindéniä jatko on SaPKolle erittäin iso asia.Tekee pyyteetöntä työtä joukkueen eteen.Mainio isähahmon pelaajille.Tervetuloa Waltterille Itä-Suomalaiseen hallitsevan mestarin joukkueeseen.SaPKon runko näyttää kaiken kaikkiaan todella hyvälle.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jos joku Liiga-seura olisi tarvinnut Ruuskasen palveluksia tässä vaiheessa, niin mitä oikeasti luulet, kummassa pelaisi, Liigassa vai Mestiksessä? Mutta voi vuoden parin päästä kehittyä sille tasolle että Liiga-seuratkin kiinnostuvat. Hiukan realismia juttuihin, kiitos.

Lähettänyt käyttäjä rapu (kirjautumaton)
Ruuskasen kyvyistä ei miulla ole mitään käsitystä, mutta ainakin tuo oli hyvä uutinen, että Pekka Linden jatkaa SaPKossa. Pekka on tehnyt hyvää työtä ja hänellä on pirun tarkka silmä löytää hyviä pelimiehiä. Koska Ruuskanen SaPKoon tuli, niin pidän selvänä, ettei hänelle olisi ensi kaudelle ollut liigassa paljonkaan peliaikaa luvassa. Se ei kuitenkaan sitä tarkoita, ettei hän olisi SaPKon alakertaan hyvä pelimies. Kaveri on vielä nuori, jos hän meinaa pelaajana kehittyä, niin tärkeää on saada reilusti peliaikaa. Liigajoukkueen penkin päässä istuminen ei nuorta pelaajaa kehitä. Näissä asioissa luotan nimenomaan Lindenin pelisilmään. Tuskin Linden haluaa SaPKoon sellaista pelimiestä, mistä ei usko olevan joukkueelle apua. Iso koko ja oikeakätisyys sekä se, että Ruuskanen näyttää valitun aiempina vuosina monen junnujoukkueen kapteeniksi, ovat ainakin ihan hyviä lähtökohtia.

Lähettänyt käyttäjä markapla
Anonyymille_ Vaikka Liiga olisi kiinnostunut ja ottanut Ruuskasen, ei sitä peliaikaa olisi kuitenkaan tullut toivotulla tavalla. SaPKo oli Ruuskaselle ykkösvaihtoehto. Ei vähiten vaikuttanut myöskään se, että SaPKo:sa hoidetaan pelaajien asiat mallikaasti ja Mestis-mestari kiinnostaa aina pelipaikkana.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko