Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Mestarijoukkue lähtee toukokuussa Espanjaan

18.04.201712:11
17
  • SaPKolle Mestis-mestaruus 1-0-voitolla Kiekko-Vantaasta 4. finaaliottelussa Vantaalla 17.4.2017. Joukkue kiittää faneja.

    Vantaalla alkaneet mestaruusjuhlat jatkuvat parhaillaan Savonlinnassa ja jatkoerä pelataan toukokuussa Espanjassa. Kuva: Tuija Pauhu

Parhaillaan Savonlinnassa Mestiksen mestaruuspokaalia ulkoiluttava SaPKon edustusjoukkue lähtee toukokuun toinen päivä jatkamaan juhliaan Espanjan auringon alle Malagaan.

Joukkue on vuokrannut viikoksi ison huvilan Fuengirolasta.

- Kyllä kaikki ovat tässä vaiheessa lähdössä matkaan. Osa on koko viikon  ja osa lyhyemmän aikaa, sanoo SaPKon kapteeni Juuso Forsström.

Etelään suuntautuvasta kauden päättäjäisreissusta on ollut puhetta pitkin kautta, mutta asia lyötiin lukkoon pudotuspelien aikana.

- Seura sai runkosarjan voitosta 40 000 euroa ja saimme siitä pienen siivun pelaajien sakkokassaan, joten saimme matkakustannuksia pienemmäksi.

Mestaruusjuhlinta alkoi maanantaina Vantaalla.

- Kotimatkalla haettiin Tuusulan Mäkkäristä eväät ja Talvisalon hallin pihassa oltiin noin kolmen aikoihin. Istuttiin kopissa vähän aikaa ja Rocksiin mentiin 27 yli kolme, joten siinäkin ennätimme vielä hetken olla, "Foppa" kertaa illan kulkua.

Aamun aikana mestarit ennättivät ottaa yhteyttä myös radioon. Radio Novan aamulähetyksessä ääneen pääsi tietenkin laulava maalivahti Juhana Aho, joka esitti You Raise Me Up -kappaleen. 

- Anton Fonsén on johtanut aamun radiotoimintaa, naureskeli Forsström.

Puolen päivän aikaan joukkue kokoontui nauttimaan kanansiipiä paikalliseen ravintolaan ja iltapäivällä on luvassa perinteinen saunaosuus.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Muissa Mestismestari seuroissa seurat ovat kustantaneet nämä päättäjäisreissut, eikä pelaajat. Näin oli Sportilla, KooKoolla, Jukureilla, Hokilla ja Tutolla. Kaikki eivät tosin tehneet etelänreissuja, mutta reissuja kuitenkin. Sapkolta kiitos kaudesta pelaajille on luokkaa, morjens ja muutama satku sakkokassaan.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Pari vuotta sitten Hyvärisen Ville soitti minulle ja kysyi jeesiä pohjoisen reissuun kauden päätyttyä. Omasta lompakostani räpsäytin pojille satasen. Ei se ole kiellettyä keneltäkään muultakaan. Tosin en tiedä miten suuremmilla summilla verottaja tuohon puuttuisi mutta kädestä käteen, niin ei puutu. Siitä oon samaa mieltä, seura saisi tuollaisen reissun maksaa kun noin hyvä potti tuli pelaamalla. Ellei sitten ole jo noista erikseen bonarit sopimuksissa.

Lähettänyt käyttäjä Tolkkua (kirjautumaton)
Kukaan ei tiedä minkä summan seura on pelaajille maksanut. Lisäksi kuulin huhua että seura olisi kustantamassa koko joukkueelle muun muassa yhden festivaalireissun, joten kyllä pelaajatkin osansa saavat. Aika moni muukin ihminen on tehnyt aika paljon menestyksen eteen mutta eivät siitä saa edes kiitosta.

Lähettänyt käyttäjä re-alismi (kirjautumaton)
Sopimuksissa lienee bonukset menestyksestä. Kyse on kuitenkin ainakin puoliammattilaista. Jos seuran peppu kestää, voi hiukan avustaa reissua. Aika iso osa taustajoukoista ei saa mitään vaan tekee hommaa sydämestään. Hieno saavutus, kyllä pieni palkinto on paikallaan niin pelaajille kuin taustajoukoille.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ei muuta kuin keräys pystyyn, joukkueelle ja tärkeimmille taustahenkilöille matkakustannukset kasaan vaikka paikallisten yritysten tukemana, uskoisin että tukijoita löytyy..

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko