Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Kiekko-Vantaasta Jokereiden virallinen yhteistyöseura

02.05.201712:10
60
  • SaPKo - Kiekko-Vantaa 12.4.2017, Juuso Forsström, Toni Henttonen

    Kiekko-Vantaa ei pystynyt kukistamaan SaPKo kertaakaan Mestiksen neljässä loppuottelussa. Kuva: Tuija Pauhu

KHL-joukkue Jokereista tulee Kiekko-Vantaan virallinen yhteistyöseura. Osapuolet ovat solmineet 2+1-vuotisen sopimuksen.

Kiekko-Vantaa ja Jokerit ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan, mutta nyt tehty sopimus tuo seurat virallisesti yhteen. Joukkueet pelaavat tulevalla kaudella väritykseltään samoissa peliasuissa ja yhteistyötä tehdään myös myynti- ja markkinointipuolella.

Yhteistyön avulla vahvistetaan pelaajapolkua Jokereiden KHL-joukkueen, Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen sekä Jokereiden A-nuorten välillä. Myös Kiekko-Vantaan A-nuoret ovat toiminnallisesti mukana yhteistyössä. Jokereiden ja Kiekko-Vantaan tavoitteena on kehittää seuratoimintaa niin pelaaja- kuin valmentajatasolla. 

- Uusi sopimus tarjoaa Jokereiden ja Kiekko-Vantaan pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä yksilöinä omalle huipputasolleen. Etenkin Jokereiden A-nuorten ja Mestiksen välillä liikenne on vapaata, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri tiedotteessa.

- Kiekko-Vantaa pelasi Mestiksen finaaleissa tällä kaudella ja on pystynyt viime vuosina tasaisesti ottamaan askeleita uusille tasoille. Huippuvalmennuksen myötä pelaajille on luotu mahdollisuudet kehittyä. Tätä trendiä haluamme jatkaa.

Myös Kiekko-Vantaan puolella ollaan tyytyväisiä jo tehtyyn yhteistyöhön sekä uuteen sopimukseen.

- Yhteistyöllä Jokereiden kanssa on erittäin suuri merkitys Kiekko-Vantaalle niin urheilupuolella kuin myynnissä ja markkinoinnissa. Tämä tarjoaa meille mahdollisuuden kehittää entistä parempia pelaajia, sanoo Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu.

Kiekko-Vantaan uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Pasi Arvonen, jonka sopimus kattaa kauden 2017-18. Arvonen, 49, on valmentanut urallaan kymmenen vuotta SM-liigan HPK:ssa, jossa toimi kolmella kaudella myös päävalmentajana. Hän saavutti hämeenlinnalaisseurassa yhden hopean ja yhden pronssin.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Lörtsylä
Eli kun valo alkoi jo paistaa tunnelin päässä ja K-Vantaasta oltiin leipomassa monien vuosien jälkeen itsenäistä seuraa niin päätti Jokerit, Ki-Van tyhmät pomot ja Kurrin Jari että pistetäänpä farmiseura pystyyn. Luulisi Kurrinkin tekevän työtä suomalisen jääkiekon puolesta eikä vastaan. Tuo tie ei vie kuin tuhoon, se nähtiin Jyp-Akatemian tapauksessa. Veikkaan että 4-5 vuotta ja K-Vantaata ei ole olemassa. Osanotot Lohen faneille.

Lähettänyt käyttäjä Lörtsysuomella (kirjautumaton)
Minusta Savonlinnassa ymmärrettiin tällä kaudella yhteistyön mahdollisuus erittäin hyvin jos ja kun nyt puhutaan jääkiekosta. SaPKo teki hyvää yhteistyötä Ässien, TPS:n ja SaiPan kanssa, mutta ei hirttänyt itseään yhteen seuraan, esimerkiksi Jukureihin, millään yhteistyö/farmisopimuksella. Tulos oli ainakin minun mielestäni oikein hyvä. Itse asiassa paras mahdollinen. Että sellaista yhteistyötä tehtiin Savonlinnassa tällä kaudella ja tehdään vissiin ensi kaudellakin. Jukurit ei kiukuttelultaan taida siihen joukkoon kuulua, mutta se on heidän asiansa.

Lähettänyt käyttäjä eri sarjat (kirjautumaton)
Lörtsysuomellalle: Alemmuuskompleksi iski taas? Missä ja kenen kanssa Jukurit on kiukutellut? Mitä ylipäätään Jukurit kuuluu koko asiaan? Jutussa puhutaan Mestiksestä ja KHL:stä ja Jukurit pelaa Liigassa.

Lähettänyt käyttäjä Lörtsysuomella (kirjautumaton)
Alemmuuskompleksista en osaa sanoa mitään, kun on aivan tuntematon käsite. Kommentoin tuota yhteistyötä SaPKon ja Liigassa pelaavien seurojen kanssa. Satun nyt vaan tietämään, että Jukurit veti herneen nenään kun SaPKo ei suostunut farmiksi. Että se siitä. Aika varmaan parantaa haavat, sillä eihän tuollaisessa toiminnassa mitään järkeä ole, vaikka kuinka Liigassa pelaisi.

Lähettänyt käyttäjä Whatever (kirjautumaton)
Kuka on sanonut, että SaPKofaneja harmittaisi? Onhan Vantaa ollut koko ajan Jokereiden farmina, nyt vaan ihan virallisesti. Onnea K-Vantaalle, nyt voivat voittaa edes yhden kerran SaPKo:n. Tai sitten ei.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko