Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

Karppanen: SaPKon mestaruusjuhlat mahdollisesti lauantaina Savonlinnan kauppatorilla

17.04.201722:10
26
  • SaPKon turkulaisosasto halusi yhteispotretin mestaruuspokaalin kanssa. Kuva: Tuija Pauhu

SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen kuvaili tunnelmia Vantaalla uskomattomiksi.
Mestatuusjuhlintaa on tarkoitus jatkaa Savonlinnassa.
— Jos kaupungin kanssa saadaan kaikki asiat sovittua, niin mestaruutta juhlitaa kauppatorilla mahdollisesti lauantaina, Karppanen sanoi.
Mestaruuden merkitys SaPKon tulevaisuuden kannalta on suuri.
— Tämä mahdollistaa meille paljon asioita, joilla voimme kehittää toimintaamme, Karppanen sanoi ja kiitteli joukkuetta, valmentajia, taustahenkilöitä, faneja ja kaikkia mestaruusmatkalla mukana kulkeneita.
SaPKon puheenjohtaja Vesa Kutvonen seurasi flunssaisena neljättä finaalia kotisohvalta.
— Ihan mahtava tunnelma tietysti. Puhelimeen on tullut valtava määrä viestejä. Koskaan ennen ei näin paljon ole tullut..
Kutvosen mukaan joukkueen valmentajat ja johto olivat ammattimiehiä. Kapteeni Juuso Forsströmin panoksen Kutvonen nostaa korkealle.
— ”Foppa” sanoi jo syksyllä, että tämä on paras joukkue missä hän on ollut ja tällä porukalla mennään pitkälle. Olen sitten häntä kauden mittaan uskonut, Kutvonen naureskeli.
— Joku erikoinen henki tuossa joukkueessa on ja kapteenilla on siinä varmasti iso osuus.
— Täältä on viety OKL ja synnytyslaitos, mutta sitten tuli SaPKo ja näytti, että täälläkin osataan. Tästä mestaruudesta jokaisen savonlinnalaisen on ymmärrettävä olla ylpeä, Kutvonen sanoi.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Turuust (kirjautumaton)
Hieno voitto. Mutta että enemmän turkulaisia mitä vaikka savolaisia, savonlinnalaisista puhumattakaan, merkilliseksi on touhu mennyt. Toivotaan että jatkossa olisi enemmän omia kasvatteja tai edes mikkeliläisiä joukkueessa.

Lähettänyt käyttäjä Kouvolasta onnea (kirjautumaton)
Onnittelut koko joukkueelle ja organisaatiolle hienosta saavutuksesta! Kyllä, on syytä olla ylpeä. Toivottavasti Savonlinnan kaupunki saa tästä ilon irti! Täällä liehuu Sapkon huivi. Terveiset Kouvolasta, Tiina Luhtaniemi

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ja että miksi pitäisi, turkulainen? Kuis teillä? Nyt saivat nuoret pelaajat roolia, eivätkä jämähtäneet sekoiluihin Turussa. Kiitos Atulle hyvästä yhteistyöstä. Ensi kaudella ehkä muualta.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hienoa SaPKo, kyllä on mukana jännitetty ja nyt tuli mestaruus, varmasti torilla tavataan lauantaina. Siellä on savolaisia ja turkulaisia sun muita, mutta yhtenäinen oli SaPKon joukkueen tällä kaudella. Hyvä esimerkki myös junioreille ja muille alueen nuorille. Kiitos!!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Juhlat mieluummin sinne missä ihmiset liikkuu asioilla ja kauppojen aukioloaikana - vaikkapa Prisman parkkipaikalle. Kenellä on asiaa keskustaan ja kauppatorille kevättalvisena viikonlopun päivänä - ja miksi? Autolla suoraan juhlapaikalle Prisman parkkialueelle olisi oiva juhlapaikka.

Lähettänyt käyttäjä Viltin vasen pakki (kirjautumaton)
Kyllä Sapkon työ nuorien pelaajien eteenpäin viemisessä tullaan huomioimaan, oli paikkakunta mikä tahansa. Toivottavasti näistä tulevista liiga-pelaajista jokin korvaus napsahtaa SaPkon tilille. Toivottavasti näin on, en tiedä. Kuitenkin tietyt lainalaisuudet pitää noteerata näissä lainoissa tulevina vuosina. Hyvä työ on tehty organisaatiossa ja tätä vain jalostettuna tulevina vuosina.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko