Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Kajaanin Hokille ei myönnetty lisenssiä Mestikseen

24.05.201710:57
15
  • SaPKo - Hokki 18.1.2017

    Hokki on ollut viime vuosina SaPKolle tuttu ja laadukas vastustaja. Kuva: Tuija Pauhu

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on käsitellyt kauden 2017—18 lisenssinhakijoiden hakemukset Metsikseen.
Lisenssit myönnettiin Kajaanin Hokkia lukuunottamatta kaikille seuroille.
Lisenssin saivat Espoo United, Kokkola Hermes, Iisalmen Peli-Karhut, Joensuun Jokipojat, Keuruun KeuPa HT, Kiekko-Vantaa, Lempäälän LeKi, Heinolan Peliitat, Rovaniemen Kiekko, Savonlinnan Pallokerho ja Turun TUTO Hockey.
Kajaanin Edustushokki ry (Hokki) ei täyttänyt Mestislisenssin ehtoja eikä edellytyksiä lisenssin myöntämiselle ollut.
Hokki kuuluu Mestiksen kestomenestyjiin. Viime kausi oli kaunuulaisille hankala ja sarjapaikka säilyi vasta karsintojen kautta. Hokilla on ensi kaudesta sopimus 21 pelaajan kanssa. Yksi heistä on SaPKossa Mestiksen mestaruuden voittanut puolustaja ja SaPKon kasvatti Sami Jekunen.
Itä-Savo ei ole vielä tavoittanut lisenssikomitean puheenjohtaja Hannu Soroa kommentoimaan muun muassa sitä onko Hokin mahdollista saada asiansa kuntoon ennen syksyä vai pelataanko Mestistä ensi kaudella yhdellätoista joukkueella. Yksi mahdollisuus on tarjota mestispaikkaa karsinnassa neljänneksi sijouttuneelle Imatran Ketterälle.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Rahavaje (kirjautumaton)
tulee esille Mestiksen koko taloudellinen tilanne/sarjan kiinnostavuus, joka ei siis ole hyvä. Jos joku seura tekikin voittoa viime kaudella, niin takana on kuitenkin useita raskaasti tappiollisia kausia.

Lähettänyt käyttäjä Savon Psykoloki (kirjautumaton)
Hokille kävi siis kuten SapKolle aikoinaan eli käytännössä konkurssi mutta koska velkojat eivät saisi tässäkään tapauksessa mitään niin homman annetaan jatkua alemmalla sarjatasolla.

Lähettänyt käyttäjä Vakka (kirjautumaton)
SaPKo ollut noin heikoilla, että ihan konkurssi? Eikä kovin hyvältä näytä viimeisimmät tilikaudetkaan. Jotakin täytyy vetovoimaista keksiä.

Lähettänyt käyttäjä markapla
Savon Psykologille. SaPKo ei ole tehnyt konkurssia. Nythän seura sai vielä mukavasti paikattua talouttaan runkosarjavoiton rahoilla ja Metsis-mestaruuden rahoilla. Ja opitkohan sinä koskaan kirjoittamaan SaPKo:n seuranimen oikealla tavalla?

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko