Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

Joka jamppa peliä katsomaan — se on paras tapa auttaa SaPKoa

21.04.201710:01
4
  • SaPKolle Mestis-mestaruus 1-0-voitolla Kiekko-Vantaasta 4. finaaliottelussa Vantaalla 17.4.2017. Joukkue, Casimir Jürgens ja kannu.

    Kyselyyn vastanneista yli 50 prosenttia piti täyttä katsomoa parhaana tapana tukea kotikaupungin joukkuetta. Kuva: Tuija Pauhu

Itä-Savon verkkokyselyn tulos on ihan selvä: paras tapa auttaa SaPKoa menestymään myös tulevalla kaudella on saapua sankoin joukoin ja kovaäänisesti joukkuetta kotihalliin kannustamaan.

Tämä vaihtoehto keräsi 53 prosenttia annetuista äänistä.

Uuden harjoitushallin rakentaminen sai 23 prosentin kannatuksen, yhteistyösopimukset yritysten kanssa 13 ja suorat rahalahjoitukset 5 prosenttia äänistä.

Myös omia ehdotuksia annettujen vaihtoehtojen ulkopuolelta löytyi.

Näitä olivat kuntosali, fanituotteiden tuominen verkkokauppaan kun ei niitä ulkopaikkakuntalainen nyt mitenkään saa, panostaminen nuoriin ja nälkäisiin pelaajiin sekä omaan juniorityöhön ja kokonaan uuden ja modernin hallin rakentaminen ja vanhan jättäminen harjoitushalliksi.

 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Tapsa (kirjautumaton)
Myös samaa mieltä tuossa halli asiassa....mitä järkeä on jos uusi halli ylipäätään tällä vuosisadalla rakennetaan, rakentaa harjoitushallia? Eikö tästä vanhasta voitaisi tehdä harjoitushalli ja rakentaa sitten uusi ns. Kisahalli jolloin asiat olisi päivitetty kuntoon kerralla....kun vanha halli vaikka perinteikäs onkin, tulee jossain tiensä päähän kuitenkin (jos ei ole jo tullutkin) niin sittenkö aloitetaan taas kymmenen vuoden kädenvääntö uuden kisahallin rakentamisesta....

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko