Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

IL: Espoon surkea kiekkosaaga jatkuu — Salonojan hallin työntekijät lomautettiin

17.07.201719:16
31
  • Espoo United

    Espoo Unitedilla on riittänyt murheita lyhyen historiansa aikana. Kuva: Antti Varonen

Espoo Unitedin ympärillä vellova kohu jatkuu. Iltalehti uutisoi maanantaina, että miljonääri Jussi Salonojan omistama Espoon monitoimiareena lomauttaa työntekijöitään.

Iltalehden mukaan areenan työntekijöille on viime viikolla lähetetty lomautuksista kertova viesti. Perustelut toimenpiteelle ovat jutun mukaan tuotannolliset ja taloudelliset syyt.

 

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä rapu (kirjautumaton)
Jatkuva kohu Mestiksen eri seurojen talousvaikeuksista ei voi olla vaikuttamatta seurojen alkavan kauden kausikorttien lipunmyyntiin. Ostajat ovat nyt varovaisia, koska ei ole vielä ollenkaan varmaa, miten monta joukkuetta loppujen lopuksi Mestiksessä pelaa. Jos joukkue tai pari tippuu viime hetkellä pois sarjasta, niin kausikortin ostaminen ei ole enää rahassa laskien kannattavaa, koska myös pelien määrä joukkueiden vähetessä pienenee.

Lähettänyt käyttäjä Toivottavasti..... (kirjautumaton)
Mikäli espoo ei syystä tai toisesta jatka mestiksessä, mikä nyt mestiksen sääntöjenkin mukaan (jos oikein olen ymmärtänyt) pitäisi olla mahdotonta ilman junioritoimintaa, pitäisi Pässilauman olla hereillä ja tarjota foballe paluumahdollisuutta Talvisaloon ensi kaudeksi....samoin mielestäni olisi pitänyt olla Jekusenkin kohdalla...ja toivottavasti näin on ollutkin seuran puolelta. Se on eriasia sitten jos pelaaja päättää toisin,mutta kyllä esim. Mestarijoukkueen kapteenin ja taistelun ilmentymän olisi hienoa nähdä pukevan vielä kerran pässipaita päällensä.

Lähettänyt käyttäjä Eetu (kirjautumaton)
Myös LeKin pelaaminen tulevalla kaudella on seuran sisäpiirin mukaan kovasti epävarmaa ja ihan velkojien armoilla. Kaverin kanssa myös me tuumittiin, että korkeintaan ihan sarjan alussa kausari ostetaan, jos silloinkaan. Seurataan nyt ensin, monta joukkuetta mestiksessä loppujen lopuksi pelaa.

Lähettänyt käyttäjä mvvalkku (kirjautumaton)
Maalivahtikin on kait jo menossa Tepsiin, kun Aleksi sai Änärisopparin. Ei kyllä hyvältä näytä Espoon touhut. No, onpa heillä kuitenkin Mestislisenssi että ehkä asiat on kumminkin kunnossa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kaksi kotipeliä jää puuttumaan jos Espoopelit putoo pois ja toiset kaksi jos Lempäälä putoo. Eiköhän ne jollain välisarjalla korvata mutta parempi katsoa kuin katua jos kausaria meinaa. Espoon/Lempäälän pelaajat tässä kaikista ikävimmässä paikassa on. Pahimmassa tapauksessa kuukausi ennen kauden alkua pojat saa kuulla että joukkue kaatui alta, etsi siinä sitten työpaikka tulevaksi kaudeksi. Antilan lehtihaastattelusta ymmärsin että JHT ei tule nousemaan eli sielläkään ei tarvita vahvistuksia.

Lähettänyt käyttäjä Kiekko (kirjautumaton)
Ei kausikortin ostoa ole enää vuosiin voinut perustella edullisemman hinnan takia, vaan kausarin osto menee ihan kannatuksen piikkiin. Kun muutama peli on kauden aikana katsojille muutenkin ilmainen eikä muutenkaan jokaiseen peliin pääse, niin kausarin osto on rahassa laskien tappiollista. Lisäksi vielä Fanseat on viime vuosina näyttänyt pelit netissä.......

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko