Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Hokin konkurssi nostaa Imatran Ketterän Mestikseen

31.05.201715:14
9
  • Niklas Salo SaPKo, Ville Tenosalmi Ketterä

    SaPKo ja Imatran Ketterä pelasivat viime syksynä harjoitusottelun Talvisalossa. Ensi kaudella joukkueet kohtaavat Mestiksessä. Kuva: Antti Varonen

Kajaanin Hokin tiistaina ilmoittama konkurssi nostaa Imatran Ketterän Mestikseen kaudelle 2017—18, tiedottaa Suomen jääkiekkoliitto keskiviikkona.

Kajaanin Edustushokin konkurssin myötä Mestikseen jäi yksitoista joukkuetta. Jääkiekkoliiton liittohallitus päätti keskiviikkona, että paikkaa tarjotaan ylemmällä sarjaportaalla sille joukkueelle, joka on sijoittunut sarjaan järjestetyissä karsinnoissa karsintaviivan alle seuraavaksi. Menneen kauden karsinnoissa seuraavaksi sijoittui Imatran Ketterä, joka saa nyt liittohallituksen päätöksellä oikeuden hakea sarjalisenssiä Mestikseen.

Ketterä oli ilmoittanut Kajaanin Edustushokki ry:n kielteisen lisenssipäätöksen jälkeen Jääkiekkoliittoon valmiudestaan ottaa sarjapaikka vastaan, jos sellaista heille tarjotaan. Ketterä oli myös valmistautunut asiaan valmistelemalla vaadittavat lisäselvitykset, jos oikeus hakea sarjalisenssiä Mestikseen aukenee.

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea pystyikin nyt lyhyellä varoitusajalla käsittelemään jo aiemmin myönnetyn Suomi-sarjan sarjalisenssin lisäksi toimitetut vaadittavat tiedot Mestiksen sarjalisenssiä varten ja päätti 31.5. Mestiksen sarjalisenssin myöntämisestä Ketterä ry:lle sarjakaudelle 2017—18.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ja parin vuoden kuluttua saamme lukea kuinka loistavasti kabiinettiKetterä on ylitsepääsemättömissä veloissa. Toivottavasti vasta parin vuoden kuluttua. Ei kyllä mene hyvin Mestis-joukkueilla. Hokkihan sai suorastaan superloistavat velat kerättyä. No money, no honey.

Lähettänyt käyttäjä markapla
"Ketterän talous on toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuon mukaan paremmassa kunnossa kuin vuosikymmeniin. Vanhaa verovelkaa ei ole ja vanhat rästit ja viime kautta koskevat hallivuokrat on maksettu." (esaimaa.fi 31,5,17). Mestis teki päätöksen täysin urheilullisin perustein, koska Ketterä oli kolmas karsintasarjassa (jota kabinetti-Liigassa ei ole). Samalla se hyväksyi myös Ketträn Mestis-lisenssin. Imatralla on tehty työtä Mestis-paikan saavuttamiseksi jo useamman kauden ajan. Urheilullista puolta ja seuran taustaorganisaatiota on rakennettu määrätietoisesti kohti Mestiksen vaatimaa tasoa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ketterästi kabinetin takaoven kautta saunomaan Mestis-herrojen kanssa sai pääovet aukenamaan. Juu, just saivat vanhat velat maksettua, niin johan onkin aika kerryyttää uutta velkaa. Ei muuta kuin takin napit auki ja velan tekoon. Verot ja eläkemaksut ovat toissijaisia maksettavia, eikä niillä ole niin väliä.

Lähettänyt käyttäjä verovelka (kirjautumaton)
Kovin valikoivasti on nimimerkki markapla Etelä-Saimaansa lukenut. Verovelat maksettiin aika monen karhun jälkeen eikä sittenkään kaikkia, toki summat oli pienempiä kuin Hokilla. Hallimaksujen "järjestelyistä" paikkakunnalla kerrotaan yhtä sun toista. Vaikka katsojia on käynyt niin Suomi-Sarjaan Ketterän palkatkin oli kyllä melkoiset. Juntheikille tarjottiin Mestiksestäkin oikeaa palkkaa mutta niin vain pelasi Imatralla. Kaikesta huolimatta toivon Ketterälle menestystä - kunhan vain eivät tee Hokkeja tai Jokipoikia.

Lähettänyt käyttäjä markapla
Nimimerkki verovelka: Voitko laittaa linkin noista Ketterän veloista? Sellaista en löytänyt. Kauan odotetun Mestis-paikan myötä varmasti yleisöä käy Imatralla ihan eri tavalla ja talous kohenee entisestään. Ketterä sai Mestis-lisenssin ja Hokilla ei ollut siihen mitään mahdollisuuksia. Siitä voit päätellä, kumman talous on paremmassa kunnossa.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko