Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

Ensimmäisiä kiekkokauden merkkejä: Talvisalon halli sai uudet jäämainokset

25.07.201715:48
5
  • Jari Natunen, savonlinna, jäähalli, talvisalo

    Zamboni kiillotti jäätä Talvisalon jäähallissa tiistaina. Kuva: Antti Varonen

Ensimmäisiä jääkiekkokauden merkkejä on havaittavissa jo näin heinäkuun puolellakin. Talvisalon Mediatili Areenan jäälle on saatu uudet jäämainokset tulevaa kautta varten.

Torstaina puolestaan käynnistyy 28. kerran pelattava veteraanijääkiekkoturnaus, Saimaa-turnaus. Keskiviikkona Talvisalon hallin jäätä testataan turnaukseen valmistavilla harjoitusotteluilla. Turnausta pelataan myös Rantasalmella ja Tanhuvaarassa.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Linnankundi
Huhuista en tiedä, mutta hyvästä joukkueesta lähtee urallaan eteenpäin urheilijoita. SaPKon heikentymisestä voi ennustella samalla tavalla kuin Vesku ennusti Spede showssa säätä,: "Tämän päivän säästä tarkemmin huomenna" eli katsellaan keväällä miten heikko SaPKo oli. Mestishän on siitä ikävä sarja, että tässä täytyy pärjätä, jos meinaa sarjapaikan uusia. Mestistä ei voi vetää kilpakumppaneita heikommalla porukalla.

Lähettänyt käyttäjä markapla
SaPKo: n puolustus on vahvistunut, hyökkäyksestä puuttuu ne kaksi tähteä, Tanus ja Lepaus, mutta korvaajia kyllä löytyy. Uskon, että vielä pari kärkimiestä saadaan sarjan alkuun mennessä. Nyt samalla rungolla treenataan ja pelataan toinen kausi, niin ei ole epäilystä, etteikö SaPKo taistelisi taas kirkkaimmasta tittelistä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Luetuimmat - jääkiekko

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut - jääkiekko