Lauantai, 24. kesäkuu 2017
Johannes, Juhani

Suolaisia suupaloja Starbox-resepteissä — ruusupasteijat, kukkakaalisnacksit ja paistettua parsaa

21.04.201715:05
  • Leivitetyt kukkakaalisnacksit ovat päältä rapeita ja sisältä pehmeitä. Kuva: Kakkupuoti Hurmaava

  • Pasteijan voi muotoilla perinteisestikin, mutta Willa-Sarkon ohjeilla syntyy ruusuja. Kuva: Willa-Sarkko

  • Paistettu parsa vaatii mausteeksi vain sitruunaa, suolaa ja voita. Kuva: Kakkupuoti Hurmaava

Starboxin reseptivinkit tarjoavat suolaisia suupaloja viikonlopuksi. Tällä kertaa tarjolla on kukkakaalisnacksia, ruusupasteijaa ja paistettua parsaa.

Willa-Sarkko -blogin tämänkertainen vinkki on gluteenittomat ruusupasteijat. Rahkavoitaikinasta tehdyt pasteijat voi muotoilla haluamallaan tavalla, mutta blogin kuvasarjan avulla niistä saa ruusuja.

Kakkupuoti Hurmaavassa on puolestaan tehty leivitettyjä kukkakaalisnackseja kera jogurttikastikkeen. Leivitetyt kukkakaalisnacksit ovat päältä rapeita ja sisältä pehmeitä.

Hurmaavan bloggaaja Mari paistoi myös kevään vihannesta parsaa. Paistettu parsa toimii alku- tai suupalana lähes sellaisenaan. Mausteiksi riittää sitruuna, suola ja voi.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

 

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut