Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Starboxin blogeissa ruokaisia piirakkavinkkejä sekä nopeita välipala- ja ruokaohjeita koululaisille

11.08.201713:58
  • Sanja Alisic tarjoaa blogissaan valtavan määrän erilaisia vinkkejä koululaisten välipaloiksi ja muiksi aterioiksi. Tässä rucolapestopasta. Kuva: Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogi

  • Janne on ripotellut jauhelihapiirakan pinnalle runsaasti juustoraastetta. Kuva: Jannen Keittiössä -blogi

  • Lounaspiirakan pohjassa on käytetty vaihtelun vuoksi perunamuusijauhetta. Kuva: WillaSarkko -blogi

Koulut ovat alkamassa ja osin jo alkaneet, ja se huomioidaan myös Starboxin ruokablogeissa. Koululaisille suunniteltujen ruokavinkkien lisäksi myös piirakkaohjeita on tarjolla.

Kolmen lapsen äiti Sanja Alisic tarjoilee Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogissaan valtavan määrän erilaisia vinkkejä koululaisten nopeita välipala- ja ruokavinkkejä.

Sanjan mukaan on kuluttavaa päivittäin miettiä, ovatko lapset jo syöneet, monelta ja mitä, ja tästä todella kattavasta päivityksestä löytyy muun muassa erilaisia piirakoita, pastaruokia, nyhtöburgereita sekä erilaisia jälkiruokia kuten omenapaistos ja smoothieita.

Piirakoita löytyy myös muista ruokablogeista. Jannen Keittiössä Janne Kujala on valmistanut ruokaisan jauhelihapiirakan, johon makua ovat tuomassa myös punasipuli, rahka ja Koskenlaskija-sulatejuusto.

Jamiela Ruotsalainen kertoo WillaSarkko -blogissaan vinkkinsä gluteenittoman lounaspiirakan tekoon. Piiras on täyttävä, eikä sitä Jamielan mukaan tarvitse syödä kokonaan, jollei ole aivan kiljuva nälkä.

Jamielan blogista löytyy ohje myös juustoisen ja gluteenittoman kantarellipiirakan tekoon.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Henri Pitkänen

 

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä