Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Starbox-bloggareiden ruokavinkit viikonloppuun: korvapuustit, kinkku-kasvispiirakka ja paahdettu perunasalaatti

14.07.201714:48
  • Kinkku-kasvispiirakka on aseteltu spiraalin muotoon. Kuva: WillaSarkko-blogi

  • Korvapuustien kanssa Janne Kujalalle maistuu maito. Kuva: Jannen Keittiössä -blogi

  • Paahdettu perunasalaatti saa potkua sitruunasta, lempeyttä agavesiirapista ja särmää tuoreista yrteistä.

Viikonloppu on jälleen ovella, ja Starboxin bloggareiden vinkeistä esiin nousevat tällä kertaa kinkku-kasvispiirakka, korvapuustit sekä paahdettu perunasalaatti.

Jannen Keittiössä Janne Kujala herkuttelee perinteisillä korvapuusteilla, ja nuorimies jakaa myös kanelitietoutta kertomalla erilaisista kaneleista. Jannen mielestä paras juoma klassikkopuustien kanssa on kylmä maito.

WillaSarkko-blogin Jamiela Ruotsalainen sai idean spiraalin muotoiseen kasvispiirakkaan Pinterestistä, mutta tätä gluteenitonta versiota on muokattu ruokaisampaan suuntaan ranskankermalla sekä härkä-papujauhoseoksella.

Ranskassa asusteleva Marianne Besch avaa Chez Marianne -blogissaan paahdetun perunasalaatin reseptiä. Kokkaus ei sujunut aivan alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta lopputulos tyydyttää kokkia. Tällä annoskoolla ruokkii naapuritkin, ja ylijäämää voi Mariannen mukaan hyödyntää vaikka rantapiknikillä seuraavana päivänä tuorechorizon tai soijanakkien kaverina.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Henri Pitkänen

 

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä