Tiistai, 22. elokuu 2017
Iivari, Iivo

Ota talteen herkulliset reseptit viikonloppuun: nachopelti, juustokakkuja ja vaahtokarkkitikkarit

26.08.201612:58
  • Jäätelöstä tuttu lakritsan ja sitruunan makuyhdistelmä sopii myös juustokakkuun. Kuva: Jannen keittiö -blogi.

  • Amerikkalainen suklaakakku on näyttävä, mutta varsin helposti syntyvä herkku. Kuva: Katalogi-blogi.

  • Tuoreista marjoista, rahkasta, kermasta ja valmiista kakkupohjasta syntyy nopeasti tarjottavaa vaikka yllätysvieraille.Kuva: Petra Anniina -blogi.

  • Vaahtokarkkitikkarit on hauska tarjottava vaikka lastenjuhliin. Kuva: Jannen keittiössä -blogi.

  • Maissilastuista, jauhelihasta ja tomaattikastikkeesta syntyy todellinen herkkumättö, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi illanistujaisten tarjottavaksi. Kuva: Niin paljon, että riittää.

Viikonloppuna on lupa herkutella ystävien tai perheen kesken. Starbox.fi-blogeista löytyy testattuja ruokaohjeita niin makeisiin kuin suolaisiinkin syötäviin.

Rentojen illanistujaisherkkujen ykkönen on nachopelti tai -vuoka. Sen idea on hyvin yksinkertainen, mutta samalla monella tapaa muokattavissa: pohjan muodostavat maissilastut eli nachot, joiden päälle tehdään esimerkiksi jauhelihasta, tomaattisoseesta ja mauseista kastike. Koko komeus gratinoidaan uunissa ja halutessaan sen voi koristella esimerkiksi rucolalla.
Katso koko ohje Niin paljon, että riittää -blogista ja tuunaa se mieleiseksi!

Lauantain karkkipäivään voit tehdä itse suolaisen makeat pretzel-vaahtokarkkitikkarit Jannen keittiössä -blogin ohjeella. Sunnuntain kahvipöytään puolestaan sopivat niin Katalogi-blogin amerikkalainen suklaajuustokakku kuin Jannen keittiössä -blogin raikas sitruuna-lakritsijuustokakku. Molemmat kakut ovat parhaimmillaan, jos ne ovat ehtineet hyytyä seuraavaan päivään asti.

Jos haluat päästä helpolla tai tehdä yllätysvieraille nopean tarjottavan, voit hyödyntää kaupan valmiita kakkupohjia ja koota näyttävän marjaisan herkkukakun Petra Anniina -blogin ohjeilla.
Marjoja hyödynnetään myös Teatuulian-blogissa olevassa vadelma-kinuskikääretortussa. Vadelmien sijaan tässä reseptissä voi käyttää esimerkiksi herukoita, mustikoita tai puolukoita.

 

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot. 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut