Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Savonlinnan Mestarilaulajat -kilpailun finaali tänään — lasten laulukilpailuun tulee osallistujia ympäri Suomea

15.07.201709:03
  • savonlinnan mestarilaulajat välierä 2017

    Savonlinnan mestarilaulajat -laulukilpailun välierä laulettiin 1.4. Kilpailun päätteeksi kaikki laulajat saivat ruusut. Kuva: Antti Varonen

Savonlinnan Mestarilaulajat -laulukilpailun finaali lauletaan tänään Savonlinnan seurakuntakeskuksessa kello 12. Kilpailu on suunnattu vuosina 2004–2009 syntyneille tytöille ja pojille.

Finaalin 15 osallistujaa tulevat Haminasta, Helsingistä, Lahdesta, Muhokselta, Porista, Puumalasta, Savonlinnasta, Seinäjoelta ja Tampereelta.

Muhokselta kilpailuun on tulossa vuonna 2007 syntynyt Eveliina Törrö. Hänen musiikkiharrastukseen kuuluu pianotunnit ja laulaminen koulun kuorossa.

— Olen laulanut pienestä pitäen ja laulan kotona paljon. Tykkään laulaa lastenlauluja, Törrö kertoo.

Finaalissa Törrö esittää pakollisena  Leivolle ja vapaavalintaisena Saanhan vielä lapsi olla. Tuleva laulukilpailufinaali ei Törröä pahemmin jännitä, sillä tyttö on esiintynyt koulussaan useasti.

— Ehkä pikkuisen jännittää. Toivon, että laulu menee hyvin, ja että saan kokemusta.

Kilpailuun Törröä on tulossa kannustamaan vanhemmat Sanna ja Heikki Törrö perheineen sekä muita sukulaisia ja ystäviä. Matkaa Muhokselta Savonlinnaan on yli 400 kilometriä, ja laulukilpailureissu on samalla perheen kesälomareissu. Suunnitelmissa on vierailu Olavinlinnassa ja höyrylaivaristeily.

— Tosi kiva, että tällainen iloa ja riemua korostava lasten laulukilpailu järjestetään. Kilpailussa lapsenomaisuus, ja se, että kaiki ovat voittajia, korostuu. Tämä näkyi jo semifinaalissa, Sanna Törrö sanoo.

Laulukilpailun järjestää Linnalan opisto. Kilpailun suojelijoina toimivat oopperalaulaja Chieko Okabe-Silvasti ja Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja Jorma Silvasti.

 

Savonlinnan Mestarilaulajat -laulukilpailun finaali Savonlinnan seurakuntakeskuksessa tänään kello 12.

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

 

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut