Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Kansainvälinen Itä-Savo - katso luento videolta!

15.12.201300:05
  • Syksyn 2013 luentosarjan viimeisessä osassa sääminkiläissyntyinen toimittaja Risto Makkonen tarkastelee Itä-Savon aluetta kansainvälisyyden näkökulmasta.

Luentosarja 2013: Vuorovaikutus, paikallisuus, identiteetti - Etelä-Savo menneisyyden ja tulevaisuuden kohtauspaikkana.

Luento 4 (3.12.2013): Kansainvälinen Itä-Savo.

Luennoitsijana toimittaja Risto Makkonen. Kommenttipuheenvuoro kansanedustaja Pirkko Mattila (ps.).

Luentosarjan järjestivät Savonlinnan maakuntamuseo, Savonlinnan kesäyliopisto, Pyhän Olavin Kilta ry ja Museovirasto.

Katso kaikki luennot täältä.

Kuvaus: Timo Seppäläinen ja Tuija Pauhu
Editointi: Tuija Pauhu
Tuotanto © Itä-Savo 2012-2013

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Muuttuva Savonlinna

Savonlinnan menneisyyttä ja muutosta käsittelevät Muuttuva Savonlinna -teemasivut avataan maanantaina 30.9.2013.

Sivut tarjoavat eri yhteisöille ja yksityishenkilöille uudenlaisen mahdollisuuden tuoda esille ja tarkastella asioita, joiden tuloksena Savonlinnan seudusta on muodostunut juuri nykyisenkaltainen. Vanhoja aikoja, mutta myös lähimenneisyyttä koskevat kuvat, filmit, dokumentit ja kirjoitukset, vakavat ja hauskat, tieteelliset tai harrastelijamaiset ovat tervetullutta sisältöä sivuille.

Sivuille voi toimittaa materiaalia osoitteeseen lukijat@ita-savo.fi. Itä-Savon toimitus valitsee lopullisesti sivuilla esitettävän materiaalin.

Kaikkeen sivuille lähetettävään materiaaliin lähettäjällä on oltava tekijänoikeuden haltijan lupa. Itä-Savolla on oikeus materiaalin esittämiseen verkkosivuilla sekä kuvien esittämiseen lehdessä Vanhat kuvat -palstalla. Kuvien kopioinnista tai jälkikäytöstä täytyy saada oikeuksien omistajan lupa. Tekstejä saa lainata vapaasti, kun lähdetiedot mainitaan.

Sekä sisällön tuottajilta että käyttäjiltä toivotaan aktiivisuutta ja luovuutta, mutta myös vastuullisuutta, jotta Muuttuva Savonlinna -teemasivuista tulisi mielenkiintoinen ja kehittyvä foorumi.

Muuttuva Savonlinna-hankeen toteuttajina ovat Pyhän Olavin Kilta ry, Savonlinnan maakuntamuseo ja Savonlinnan Fotokerho ry. Verkkosivuja ylläpitää Itä-Savo.

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut