Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Lukijat kommentoivat verkossa hevimusiikin rantautumista Olavinlinnaan: "Tää on niin hienoa! Ihan mahtavaa"

11.01.201709:30
4
  • Elokuussa 2015 Olavinlinnan lavalla esiintyi kemiläinen Sonata Arctica lähes täydelle katsomolle. Kuva: Soila Puurtinen

Savonlinnan Oopperajuhlien jälkeisenä iltana aariat vaihtuvat heviin, kun kolme suosittua suomalaista raskaan musiikin bändiä nousee Olavinlinnan lavalle. Verkkokeskustelun perusteella hevi on tervetullut Savonlinnaan:

Olavinlinna on loistava paikka esittää myös muuta musiikkia kuin oopperaa. Erityisen hyvin se sopii raskaammalle musiikille. Heti kun kuulin, että Stam1na tulee Linnaan niin oli selvää että kaikki muu pyyhitään kalenterista sen tieltä!
Hienoa ja varmasti raskaalle musiikille löytyy hyvin tulijoita, vaikka omalta kohdalta jääkin väliin lipun hinnan takia. 
Täysin linnan arvolle sopimatonta "musiikkia". Linnamme on varattu korkeakulttuurillemme ja meille sen kuluttajille. Rock-festivaalit tulee järjestää rahvaalle sopivimmissa paikoissa kuten mutaisilla kentillä. 
Tää on niin hienoa! Ihan mahtavaa. Stam1na!
Ihmetellä pitää vielä "aateliset ja työväenluokka", korkeakulttuuria ja rahvaan mutakenttiä?!? Hyvä että Savonlinnassa järjestetään kaiken tyylistä musiikkia.Se tuo tullessaan väkeä kaupunkiin, ja Olavinlinnaan. Arvoa kaikelle kansalle ja kaikelle musiikille, mikä sen parempi paikka kuin historiallinen linnamme.
Kotipelto on kovin laulaja mikä tuossa linnassa on vieraillut koskaan! Stratovarius on loistobuukkaus ensi kesälle!

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Olemme vieläkin pöyristyneen närkästyneitä, että linnaamme tuodaan rahvaan mökäkulttuuria! Linnamme rappaukset rapisevat kun hevikansa valtaa salit. Linnamme rappaukset kestävät paremmin sivistynyttä korkeakulttuuria. Onneksemme se oli sentään puoli voittoa, kun saimme Olujaiset pois linnasta rappauksiamme rapauttamasta. Vielä kun saataisiin liian nopeatempoisen, epähienostuneen sekä äänenpaineeltaan hirvittävän rappiokulttuurimökän kielto linnaamme. Viimeeksi kun Amorphis esiintyi, niin pöyristykseksemme kuulimme erään järjestyksenvalvojan sanovan ennen keikkaa: "tää rokkiväki liikkuu jotenkin loogisemmin, nopeammin ja iisimmin kuin oopperakansa". Toinen sanoi siihen jotenkin että: "niin, ne toiset jonottaa ja liikkuu kuin ankat". Jo oli julkeaa puhetta, olemmehan sentään yhteiskunnan kermaa! Hirvittävä epäonni on kohdannut linnaamme, kun sentään yhtenä päivänä kesästä siellä soitellaan täysin väärää musiikkia..

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kuvanveisto ei ota korville niinkuin kovaa soitettu musiikki. Jos seuraava Linnalan järjestämä kuvanveistokurssi alkaa 1.2.17, niin 26 vuotta kestänyt tauko päättyy. Olen toistaiseksi ainoa ilmoittautunut. Kalevi Lahtinen Savonlinna

Lähettänyt käyttäjä turunak
Hyvä. Jos yhtenä iltana täynnä niin kannattaisiko kokeilla heviviikkoa. Savonlinnassa syyskesän heviviikko. Porukka ei ihan yhtä rahakasta kuin oopperaväki mutta syötävä on heidänkin, muikkua menisi mukavasti. Niin ja nimikilpailu viikolle saisi suosion. T. Aki T.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut