Tiistai, 22. elokuu 2017
Iivari, Iivo

Lukijalta: Vatkaaminen riittää uimahalli-asiassa

03.02.201714:00
10

Jos Savonlinnan virkamiehet, valtuutetut kuin kansanedustajat olisivat tehneet työnsä yhdessä tuumin, Savonlinnassa olisi jo jääurheilun harjoitushalli. Kun kuitenkin keskenään riidellen ja vatkaten, urheiluopiston toimitusjohtajan sivusta sotkien hoideltiin asioita, tulos on tämä. 
Mikkeliläiset anoivat ja lobbasivat, saivat rahat ja siellä nousee nyt loistava urheiluhalli, uimahalli remontoidaan todella nykyaikaiseksi erittäin hienon jäähallin lisäksi.

Savonlinnassa on harjoitushallin rakentamisesta jo tehty päätös, mutta nyt niputetaan uimahalli/tornihotelli kasinon/Savonlinnasalin parkkipaikat vastaan harjoitusjäähalli, vatkataan niin pitkään ettei anomukset ole vieläkään ajoissa perillä.

Ei laiteta harjoitushallia ja uimahallia vastakkain vaan haetaan nyt rahat jäähalliin, ja käynnistetään järkevä suunnitelma uimahallin remontoimiseksi/rakentamiseksi. Laitetaan kaikki niin virkamiehet, kunnanvaltuutetut kuin kansanedustajatkin töihin Savonlinnan urheilulaitosten rahoituksen hoitamiseksi, lopetetaan ainainen riitely ja jahkaaminen, aloitetaan järkevä ja määrätietoinen työ niin urheilun, kulttuurin, tieteen kuin taiteen eteen.

Rahaa ei heti riitä kaikkeen, mutta järkevällä yksituumaisuudella saadaan muutakin aikaan kuin tyhjiä näyteikkunoita Olavinkadun varteen.

Jarmo Karjalainen
Erotuomari, kuntalainen
64 vuotta

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Kassavirta (kirjautumaton)
jääkiekko on Savonlinnassa niin vetovoimainen urheilumuoto, miksi se ei pysty toimimaan itsenäisesti omalla kassavirrallaan? Ja rakentamaan uutta jäähallia ilman kitinää avustuksista ym.?

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Joo, jätetään kymmenien miljoonien hanke tekemättä. Tornitalo työllistää jatkossakin huomattavasti suuremmalla henkilöstöllä, kuin kaupungin miesten veroreikä harjoitushalli. Tornitalo tuo kaivattua matkailumainosta, kapasiteettia ja elämää Savonlinnaan. Rahaa, vaurastumista ja uutta eloa tornitalosta. Harjoitushalleja on sadan kilometrin ringissä riittävästi, viidenkin kymmenen kilometri, jopa viiden kilometrin.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ketä se tornitalo työllistää ja kuka tekee matkustuspäätöksen lomalla tornitalon perusteella? Kyllä joidenkin olis syytä riisua ne ruusunpunaiset lasit nenältä ja katsella kylän arkista meininkiä ihan normirillien läpi... Ihan sama minulle, jos joku yksityinen taho haluaa rakentaa vaikka pilvenpiirtäjän Savonlinnaan, mutta sen yhteyteen suunnitellun uimahallin tms. sopimukset pitää tehdä viimeisen päälle viisaasti. Siinä ollaan ihmeissaaän uimahallin ylläpitokustannuksien kanssa jo siinäkin vaiheessa, jos talo sattuis kylmenemään asiakaskaden vuoksi...

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Yksityisen yrityksen helmaan ei veronmaksajan toinna mennä. Yrityshän käärii voitot ja veronmaksaja maksaa, näinhän se toteuttaa omistajiensa tahtoa. Uimahallin tulee olla kuntalaisten käytössä ja hallussa jatkossakin, ilman porvarien vilunkipeliä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut