Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Lukijalta: Puuttuuko nuorilta kunnianhimoa?

21.04.201708:30
3

Te nuoret äänestäjät, miksi jäitte nukkuvien puolueeseen? Te olette vaatimassa etujanne, mutta olette jättäneet äänestämättä.
Puolueitten ja piirien johtajat, miksi te unohditte nuoret?
Kun ei saada nuoria edustajia, niin ei myöskään äänestetä. Tämä on suuri virhe politiikassa.
Tämä on puolueiden korjattava  seuraaviin vaaleihin mennessä.
Nuorten on saatava omia edustajia niin kuntavaaleihin kuin eduskuntavaaleihin. Muuten teitä ei kuunnella.
Lopettakaa nyt se nukkuviin jääminen, jos aiotte saada äänenne kuuluviin. Voitte näin hoitaa sen, että asioihinne kiinnitetään huomiota.
Teissä on myös tulevaisuus, mutta teidän tulee olla virikkeellisiä, eikä jäädä nukkumaan. Ei teitä tulla kotoa mihinkään hakemaan. Teidän on ruvettava itse toimimaan.
Toivonkin, että seuraavissa vaaleissa olette hereillä ja myös toimitte omien asioittenne puolesta.
Ei makaamalla mitään voiteta, eikä myöskään saada mitään aikaan.
Eikö teillä ole sen vertaa kunnianhimoa, että rupeatte piristymään ja äänestätte vaaleissa. Herätkää!

Eino Honkanen
Kerimäki

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä re-alismi (kirjautumaton)
Nuoriso on huomannut ettei äänestämällä voi vaikuttaa omiin asioihinsa. Etenkin nykyinen hallitus on karvaasti todistanut. Kaikki nuorisolle, normaaleille työssä kävijöille, kelkasta pudonneille ja syrjäseutujen asukkaille annetut vaalilupaukset on petetty. Äänestäjien edun ajamisen sijaan on jaettu valtion varoja omalle lähipiirille ja taloudellisille sidosryhmille sekä lahjoitettu sumeilematta kansallisomaisuutta veroparatiiseihin rekisteröidyille ylikansallisille yrityksille. Luonnonvarat ovat lahjoitettu aiemmin eikä niitä edes yritetä saada oman valtion kontrolliin. Joten se siitä kunnianhimon puutteesta. Ei suomessa ole oikeaa demokratiaa ollut enää aikoihin. Meille on rantautunut amerikkalainen malli jo kauan sitten. Ne joilla on rahaa pyörittävät valitsemiensa päättäjien myötävaikutuksella maata miten haluavat. uskomattoman sinisilmäistä edes puhua enää demokratiasta ja vaikuttamisesta.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut