Tiistai, 22. elokuu 2017
Iivari, Iivo

Lukijalta: Kokoomus ja kahdet rattaat?

13.01.201711:19
1

Kykypuolueena itseään markkinoiva kokoomus näyttää ryhtyvän ajelemaan kaksilla rattailla.
Puoluesihteeri Janne Pesonen kirjoituksissaan Itä-Savossa arvostelee toisen hallituspuolueen ministerin toimintaa.Moiseen mustamaalaamiseen
ei ole syyllistyneet muiden hallituspuolueiden edustajat. Samassa yhteydessä kokoomuksen puoluesihteeri yrittää” lipaista”  huvijahtien ja moottoripyörän omistajien suuntaan.
Luulisi että,mitä hallituksessa on yhdessä ajateltu tehtäväksi niin ainakin kykypuolueella luulisi olevan kanttia pysyvän rintamassa.
Olisiko kuitenkin lipaisun takana todellinen “köyhyysloukun” paljastuminen,kun on hankkinut kymmenien tuhansien huvituslaitteet,ei enää ole  varaa muutamien satasten verojen maksuun,
Nyt vain tiedotusvälineiden “trolli” armeijat kykypuolueen avuksi . Riittäisi soutamista ja huopaamista ainakin kuntavaaleihin asti.
 Kalevi Tiihonen
Savonlinna

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Lukijalta aivan osuva kirjoitus ,kun keskustalaista pääministeriä isketään joka käänteessä herra -puolueessa ollan hiljaa,ettei vain kannatus laskisi.Keskusta ja perussuomalaiset ovat tämän hallituksen kantavat voimat ilman näitä puolueita koko maa olisi jo suoritustilassa.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut