Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Rebekka Katko

Koiria pidetään häkeissä ja kissan pissa haisee rappukäytävässä — Savonlinnan eläinsuojeluneuvojat saavat yhteydenottoja keväällä joka päivä

29.05.201708:00
3
Savonlinnalaisten eläinsuojeluneuvojien Minna Särkän (vas.) ja Marja-Liisa Kotron mukaan tyypilliset yhteydenotot liittyvät eläinten pahoinpitelyyn. Rappukäytävästä kuuluu ulinaa tai rappuun asti haisee kissan pissa.
Lue myös: 

Kalliolinnan lettukahvila pyörii tänä kesänä kolmen uuden ja kahden vanhan yrittäjän voimin — Kaikki lettuyrittäjät Savonlinnan opettajankoulutuslaitokselta

26.05.201706:30
3
Lettukahvila Kalliolinna avaa ovensa kesäksi Savonlinnan Sulosaaressa lauantaina sekä uusin että vanhoin voimin. Lettuja tehtailevat Liisa Nivala (vas.), Elina Autio, Vesa Filppula ja Elina Lammassaari sekä kuvasta puuttuva Pekka Lammi.
Lue myös: 

Vihdoin kesäkukkakausi alkaa! — Hyötykasvien suosio kasvussa, koristekukat yhä myydyimpiä

21.05.201708:00
Kesäkukkien myyntisesonki on alkamassa. Eniten myydään koristekukkia, mutta hyötykasvien, etenkin yrttien, suosio on viime vuosina kasvanut runsaasti, kertoo puutarhayrittäjä Milla Lehiö Pääskylahden puutarhasta Savonlinnasta.
Lue myös: 

Näin hankit oman pienen puutarhan Savonlinnasta — Vuohimäen ryhmäpuutarhassa reilusti vapaita puutarhatontteja

08.05.201716:44
1
Savonlinnassa Vuohimäen ryhmäpuutarhassa on yli parikymmentä vapaata puutarhatonttia sekä joitakin mökkejä myynnissä. Laina Kettunen osti mökin ryhmäpuutarhasta kolme vuotta sitten, eikä ole luopumassa siitä.
Lue myös: 

Rantasalmen kunta ja Savonlinnan seurakunta suunnittelevat maanvaihtoa, joka mahdollistaisi Kerttulan päiväkodin laajennuksen

20.03.201720:21
Rantasalmen kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta luovuttaisi Savonlinnan seurakunnalle 2 700 neliömetriä maata Kirkkorinteeltä ja saisi saman verran maata tilalle Kerttulan päiväkodin ympäriltä. Rantasalmi maksaisi maanvaihdosta 19 000 euroa seurakunnalle.
Lue myös: 
Subscribe to Recent

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut