Sorruitko sinäkin liian kalliiseen lainaan?

Kalliit lainat piinaavat suomaisia. Katso hurjat lainaesimerkit ja vinkit lainojen kilpailuttamiseen.

Suomalaisista jopa joka kolmannella on asuntolaina ja vielä huomattavasti useammalla on pienempiä lainoja. Asuntolainat kilpailutetaan ja haetaan pankeista lähes poikkeuksetta, jolloin korot ja kulut ovat järkevät. Näin kuitenkin tehdään vain harvoin pienenpien lainojen kohdalla. Miksi pienempiä lainoja ei jakseta kilpailuttaa?

Autolainat, kulutusluotot ja luottokortit otetaan usein täysin kilpailuttamatta ja arvatenkin niiden kulut ja korot ovat tämän takia erittäin suuria. Lainojen kilpailuttaminen on nykyään erittäin helppoa ja myös vanhat lainat on mahdollista korvata uudella pienempikuluisella lainalla vaivattomasti. Miksi et haluaisi säästää jopa nykyisten lainojesi takaisinmaksussa?

Katso nämä herättävät esimerkit

Emme halua maalata kauhukuvia, mutta annamme seuraavaksi muutaman esimerkin lainoista rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta, joista huomattavat kuluerot ovat helposti havaittavissa.

Rahoitusyhtiö 1
2010€ laina kuukauden maksuajalla. Laina maksetaan takaisin yhdessä erässä.
Todellinen vuosikorko: 446,3%

Rahoitusyhtiö 2
2000€ laina vuoden maksuajalla ja tasalyhennyksin.
Todellinen vuosikorko: 216,2%

Pankki 1
5000€ joustoluotto, jota voidaan nostaa tarvittava määrä 60kk maksuajalla.
Todellinen vuosikorko: 11,3%

Pankki 2
7500€ kertalaina 60kk maksuajalla.
Todellinen vuosikorko: 12,88%

Huomasitko pankin ja rahoitusyhtiöisen lainojen korkoerot?

Kilpailuta uudet ja nykyiset lainasi ilmaiseksi!

Lainanvälittäjä.fi kilpailuttaa lainat puolestasi. Ilmainen palvelu pyytää lainatarjoukset Suomen pankeilta puolestasi. Täyttämällä yhden hakemuksen saat jopa kymmeniä lainatarjouksia. Olitpa siis hakemassa, mitä tahansa lainaa kannattaa tämä tilaisuus hyödyntää!

Jos olet jo ottanut lainan tai useita lainoja, kannattaa sinun täyttää lainojen yhdistämishakemus ja katsoa paljonko voit säästää.


Lainanvälittäjä.fi on ilmainen lainojen kilpailutuspalvelu. Kauttamme voit kilpailuttaa kaikki vakuudettomat kuluttajalainat 500€ ja 50 000€ väliltä.

STK Rahoitus Oy
Iso Roobertinkatu 20-22
00120 Helsinki