Lauantai, 29. huhtikuu 2017
Teijo

Savonlinna

Tanhuvaaran opiskelijat ohjaajina: "On ihana nähdä, miten iloisia lapset ovat liikkuessaan"

29.04.201716:00
Tanhuvaaran urheiluopisto on kolmen nuoren naisen unelmien paikka. Opiskelijat pitivät liikuntatuokioita lapsille Tanhuvaaran urheiluopiston ja Itä-Savon yhteisessä tapahtumassa lauantaina Riihisaaressa.
Lue myös: 

Savonlinnassa haetaan erilaisia pisteytysjärjestelmiä luottamuspaikkojen jakamiseen — uusi valtuusto valitsee puheenjohtajat, lautakunnat ja kaupunginhallituksen virallisesti kesäkuun 12. päivänä

29.04.201706:30
11
Savonlinnan luottamuspaikkajakoa koskevat neuvottelut käynnistyivät perjantaina hyvässä hengessä, kertoo neuvottelujen koollekutsuja, suurimman valtuustoryhmän ryhmäpuheenjohtaja, kansanedustaja Hanna Kosonen (kesk.).
Lue myös: 

Janne Laine: "Tietenkin olisimme hyväksyneet 130 aloituspaikkaa — ja hyväksyisimme ne vieläkin"

28.04.201719:01
14
Savonlinnan kaupunginjohtaja Janne Laine kiistää tulkinnan, jonka mukaan valtioneuvoston kehysriihen kompensaatiopaketti jäi laihaksi sen takia, että kaupunki ei hyväksynyt kompensaatiotyöryhmän puheenjohtajan Anne Bernerin (kesk.) tammikuussa esittämää ammattikorkeakoulun 130 aloituspaikan kompromissia ryhmän esitykseksi.
Lue myös: 

Sivistyslautakunta pyytää lisää rahaa määräaikaisten opettajien palkkoihin—Kysymys korvausvelvollisuudesta ratkeaa määrärahapäätöksen yhteydessä

28.04.201712:00
4
Kaupunginhallitus on ehdottanut keskustelua siitä, onko sivistyslautakunta korvausvastuussa opettajien palkkamenojen ylittymisestä. Valtuusto on päättänyt, että määräaikaiset opettajat palkataan vain kouluvuoden ajaksi.
Lue myös: 
Subscribe to Recent

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut